In 2016 begon BEAT met een missie: “Het bouwen van een duurzaam model in de professionele wielersport. Een wielerploeg die gefundeerd is op een sterke identiteit en geworteld in een community met eigenzinnige karakters, avonturiers en uitdagers pur sang.” Een missie waar AGU graag aan bijdraagt; daarom zijn wij ook trots kledingpartner van BEAT, en rijden ook de BEAT professionals in AGU.

Het begon bij de ambitie om het hoogste te bereiken. Want dat inspireert, motiveert en stimuleert om te gaan fietsen, toch? Die verbinding, van het professionele wielrennen naar de gewone wielrenner, dat is waar BEAT zich voor inzet. Wielrennen als lifestyle, genieten van het avontuur op je fiets; of het nou een koers is, een tour, een gravelroute of een bikepackingvakantie. En overal spat het plezier ervan af.

 

 

En als geen ander weet BEAT dat fietsen ook gaat over community, een gemeenschappelijke liefde voor het fietsen. Een liefde die wij bij AGU natuurlijk van harte delen en willen helpen uitdragen. Samen met BEAT ontwikkelen en produceren wij daarom de hele BEAT collectie en maken we die voor iedereen beschikbaar. Zodat jij als member van de BEAT community voorzien bent van de beste wielerkleding die je je kunt wensen.

 

Word jij ook BEAT member?

Word jij ook BEAT member?

Als member van BEAT Cycling heb jij toegang tot het online Challenger Platform waar je andere members ontmoet  en waart we onze topsport kennis delen. Je kunt meedoen aan onze challenges die je nieuwe fietsavonturen laten beleven. Ook krijg je toegang tot de exclusieve gesiogneerde membercollectie én bouw je mee aan de BEAT profploegen.

 

Word jij ook enthousiast om deel uit te maken van BEAT Cyling? Sluit je dan aan bij dé wielrecommunity van Nederland en België en wordt vandaag nog BEAT member.


NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.