Met geweldige videos’s waar het plezier van fietsen centraal staat, heeft Tour de Tietema de afgelopen jaren een groeiende schare trouwe fans opgebouwd. In reportages vanaf grote koersen, video’s met tips & tricks en challenges spat het wielerplezier elke week weer van het scherm.

Na challenges in de Tour de France, de weg naar de Ronde van Vlaanderen en de Giro di Tietema gaat Tour de Tietema een nieuwe uitdaging aan. Ze starten een eigen wielerteam met grootse ambities: wielerprofs worden.

 

 

Maar het gaat verder dan hun eigen, torenhoge ambitie:
’We krijgen superveel berichten van mensen die dankzij ons voor het eerst kennis hebben gemaakt met de wielersport, zijn begonnen met fietsen of het fietsen serieuzer hebben opgepakt.

"Wielrennen toegankelijker maken, dat is wat wij willen bereiken."

En dat klinkt ons bij AGU als muziek in de oren. Dat is immers ook onze missie: AGU stimuleert iedereen om meer te fietsen, en daarom zijn wij trots kledingpartner van Tour de Tietema Cycling Team.

 

Word "Meesterknecht"

WORD "MEESTERKNECHT"

"Iedereen kan zich nu aansluiten bij de Tour de Tietema missie door als zogenaamde “Meesterknecht” onderdeel te worden van het team. Bij Tour de Tietema krijg je dan hulp van experts, goede trainingsschema’s en toegang tot materiaal. Uiteraard gaan we ook samen de fiets op. Zo hopen we meer mensen kunnen inspireren om te gaan sporten, dat is het mooiste van wat wij doen.”

Als "Meesterknecht" krijg je daarnaast ook een welkomstpakket, korting op kleding in de webshop, exclusieve Tour de Tietema-content, toegang tot evenementen en gave winacties.