Bezorging en levertijden

Als je AGU producten bestelt op deze website, dan worden deze bezorgd door DHL. Hier vind je alle informatie over de bezorging van je bestelling en de verzendkosten die wij rekenen.

Levertijden

In principe geldt: vandaag voor 18.00 uur besteld, morgen in huis!

Let op: DHL bezorgt van maandag tot en met zaterdag, in vier verschillende dagdelen. Er wordt dus niet bezorgd op zondag. Hou hier rekening mee als je bestelt op zaterdag.

Pakket traceren

Het volgen van je bestelling kan via de Track & Trace service van DHL. Als je bestelt krijg je van ons niet alleen een betaal- en bestelbevestiging in je e-mail, maar ook een DHL tracking nummer. Met dit tracking nummer kun je op de website van DHL kijken waar jouw bestelling zich bevindt en wanneer je je bestelling precies kunt verwachten.

Ben je niet thuis?

Was je niet thuis op het moment dat de DHL-bezorger bij je langs kwam? Dan ligt er een bericht in je brievenbus. Hierop staat een bezorgcode. Met behulp van deze code en je postcode kun je een nieuwe aflevermogelijkheid selecteren op de website van DHL. Je kunt hier niet alleen een nieuw tijdstip inplannen, maar er ook voor kiezen om het pakket bij je buren af te laten geven.

Verzendkosten

Verzenden binnen Nederland

AGU rekent de volgende verzend- en bezorgkosten voor bestellingen binnen Nederland:

- Bestellingen tot en met 24,99 euro: € 4,95
- Bestellingen van 25,00 euro en hoger: GRATIS

Internationale zendingen

Voor internationale zendingen rekenen wij andere bezorgkosten:

  • Bestellingen naar België, Duitsland en Luxemburg: € 8,95
  • Bestellingen naar de overige landen binnen de EU: € 14,95
  • Bestellingen naar landen buiten de EU: niet mogelijk
To Top