Retourneren

Ben je toch niet helemaal tevreden over het product dat je hebt besteld? Dat vinden we jammer. Je kunt het product altijd naar ons retourneren. Let op: het product moet compleet zijn en in de originele verpakking. Is het product gebruikt of beschadigd, dan kunnen wij het niet meer retour nemen.

NB: Helaas is het niet mogelijk om je producten direct te ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat. Je dient het product dat je toch niet wilt terug te sturen naar AGU en het juiste product of maat opnieuw te bestellen via deze website. Uiteraard krijg je het aankoopbedrag van je eerst bestelde product van ons terug.

Dit zijn onze voorwaarden:

• Je kunt binnen 30 dagen retourneren zonder reden
• Het product moet compleet zijn en in de originele verpakking. Is het product gebruikt of beschadigd, dan kunnen wij het niet meer retour nemen
• Retourneren doe je op eigen kosten
• De terugbetaling is binnen enkele dagen na ontvangst bij AGU geregeld

Verzendkosten bij retourneren

De kosten voor het terugzenden van je product komen voor je eigen rekening. Als je iets naar ons terug wilt sturen kun je zelf kiezen hoe je dit doet. Je kunt het bijvoorbeeld met PostNL naar ons terugsturen. De portokosten betaal je altijd zelf.

Retourvoorwaarden

• Je kunt je bestelling binnen 30 dagen na de factuurdatum aan ons terugsturen.
• Het product moet compleet zijn en in de originele verpakking. Is het product gebruikt of beschadigd, dan kunnen wij het niet meer retour nemen.
• Stuur je je hele bestelling met meerdere producten terug, dan krijg je het aankoopbedrag van ons terug.
• Stuur je slechts een gedeelte van je bestelling terug, dan krijg je alleen het aankoopbedrag van de teruggestuurde producten terug.
• Als het product bij ons binnen is, krijg je binnen enkele dagen je geld terug.

Retouradres

Je kunt je bestelling of een gedeelte ervan retourneren naar het volgende adres:

AGU B.V.
Afdeling: Webshop retouren
Koraalstraat 1
1812 RK Alkmaar

Wanneer je pakket bij ons binnenkomt, beoordelen wij het product en maken we een terugbetaling aan. Binnen enkele dagen krijg je je geld terug.

Producten ruilen

Helaas is het niet mogelijk om je producten direct te ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat. Je dient het product dat je toch niet wilt terug te sturen naar AGU en het juiste product of maat opnieuw te bestellen via deze website. Je krijgt het aankoopbedrag van je eerst bestelde product van ons terug.

Terugbetaling

Als het product bij ons binnenkomt registreren wij het product. Je krijgt dan binnen enkele dagen het aankoopbedrag van ons terug. Het retourbedrag krijg je terug via de betaalmethode die je tijdens de bestelling hebt gekozen. Heb je betaald via PayPal, dan krijg je het aankoopbedrag teruggestort op deze rekening. Heb je betaald via creditcard, dan boeken we het bedrag terug op je creditcard. Het is niet mogelijk om cash geld terug te krijgen.

To Top