The Masterpiece

 

Voor elke Tour de France ontwikkelen we samen met Team Jumbo-Visma een spraakmakend "special edition" shirt. The Masterpiece is een uniek project waarbij we samen met het team ons Nederlandse erfgoed wilden eren. Daarbij wilden we ook onze focus op het streven naar perfectie uitdrukken. Een streven dat ambacht tot kunst verheft. Net als bij de Hollandse Meesters van weleer.
Ons Limited Edition teamshirt voor de Tour de France 2022. Geïnspireerd door de Hollandse meesters: Rembrandt, Van Gogh and Vermeer

Voor onze nieuwe Tour de France-shirt hebben we ons laten inspireren door de werken en stijlen van Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh en Johannes Vermeer. Door de hun werk te analyseren met behulp van kunstmatige intelligentie, leerden we de stijlen tot in detail kennen. Een algoritme matchte vervolgens meer dan vijftig werken van drie meesters op basis van kleur en contrast. De mooiste digitale stukken werden samengebracht in ons nieuwe "Masterpiece" waar de renners de Tour in zullen rijden, en die nu ook van jou zou kunnen zijn.


NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.