KLANTENSERVICE

Hulp bij bestellen

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar klantenservice@agu.nl . Je kan ook telefonisch contact opnemen op (+31) (0)24 - 8080124. Openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 – 22.00. Zaterdag 09.00 – 18.00

Betalen

Als je een product bestelt op onze website, dan kun je zelf kiezen hoe je je bestelling wilt betalen. De keuze voor een betaalmethode maak je tijdens het plaatsen van de bestelling.

Bezorging & levertijden

De producten die je in deze webshop bestelt worden bezorgd door PostNL. Bestel je voor 18.00 uur op maandag tot en met vrijdag, dan worden de producten de volgende dag bij je bezorgd.

Retourneren

Ben je toch niet helemaal tevreden over het product dat je hebt besteld? Jammer! Je kunt de producten die je besteld hebt gratis terugsturen naar AGU. Je krijgt dan het aankoopbedrag teruggestort.

Garantie

Wij besteden veel tijd en energie in het ontwikkelen van de allerbeste producten. Al onze producten worden aan een kwaliteitscontrole onderworpen voordat ze op de markt komen. Is er onverhoopt toch iets mis? Dan bieden wij garantie.

Contact

Kun je het antwoord op je vraag niet op onze website vinden? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar op het e-mailadres klantenservice@agu.nl. Openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 – 22.00. Zaterdag 09.00 – 18.00 bellen op telefoonnummer (+31) (0)24 - 8080124. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar via Facebook.

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.