AGU x Team Jumbo-Visma

  1. High Summer Fietsshirt III Trend Dames
  2. High Summer Fietsshirt II SIX6 Heren
  3. Winter Bibshort SIX6 Heren DWR
  4. Polartec Alpha Thermojack SIX6 Dames
  5. Polartec Alpha Thermojack SIX6 Heren
  6. Neoshell Thermojack Premium Heren
  7. Event Regenjas Premium Heren
  8. Aero Fietsshirt Premium Dames
  9. Aero Fietsshirt Premium Heren

Accessoires

Zonnebrillen

Replica's

De productontwikkeling van AGU is sinds de start van de samenwerking met Team Jumbo-Visma in een stroomversnelling terecht gekomen. De feedback die wij vanuit de staf en de renners ontvangen, gebruiken we om onze producten nog verder te verbeteren. Deze innovatieve producten zijn in onze collecties beschikbaar voor iedere fietser. Exact hetzelfde product als de renners van Team Jumbo-Visma, alleen een ander design.

Dit geldt niet alleen voor de Aero producten, maar juist ook voor de “normale” shirts, jacks en de winter accessoires die speciaal op aanvraag van Team Jumbo-Visma zijn ontwikkeld. Met de nadrukkelijke vraag hoe we de zichtbaarheid, en daarmee de veiligheid van de renners in het verkeer kunnen vergroten tijdens de donkere maanden. Als gevolg hiervan zijn op vrijwel alle producten reflecterende elementen aangebracht, zoals een reflecterend AGU logo. Al deze producten zorgen ervoor dat je ongestoord en veilig kan fietsen. Ongeacht waar, wanneer of hoe je fietst.

Wij zorgen ervoor dat je klaar bent voor iedere rit.

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.