Poncho

PonchoPoncho
per pagina

2 producten

per pagina

2 producten

Poncho kopen?

De perfecte bescherming tegen regen? Een poncho, uit ons regenkleding assortiment. Eenvoudig, compact en functioneel. Met een regenponcho voor wielrenen of mountainbiken, is een plotselinge regenbui geen probleem meer. In het assortiment van AGU vind je dames en heren poncho’s die optimale bescherming bieden tegen de regen. Onder de poncho voor fietsen kun je je nog gemakkelijk bewegen. En dat maakt het misschien wel een van de slimste manieren om tijdens een bui op de fiets droog te blijven. Dat wisten we bij AGU natuurlijk al lang. Daarom hebben wij dan ook diverse poncho’s in ons assortiment. In verschillende kleuren en met een stoere uitstraling, waarmee je prima voor de dag kunt komen.

Poncho voor fietsen: wind- en waterdicht

Wij snappen dat het belangrijk is dat je een poncho gemakkelijk aan en uit kunt doen. Daarom zijn onze poncho’s voorzien van een handige rits. Dat maakt het aantrekken in weer en wind eenvoudiger. De poncho wordt over het hoofd aangetrokken maar is door de lange rits bijna zo eenvoudig aan te trekken als een gewone jas. Handig als je plotseling wordt overvallen door een regenbui. Daarnaast is een poncho van alle gemakken voorzien. Zo beschikken een aantal exemplaren over een capuchon die je op een of meerdere manieren kunt verstellen zodat de capuchon perfect past en je veilig achterom kunt kijken. Andere modellen zijn voorzien van mouwhanden. Hierdoor kun je je handen tijdens het fietsen onder je poncho aan het stuur houden. Wind tegen? De regenponcho heeft speciale banden die je om je middel kunt knopen. Zo zorg je ervoor dat je poncho tijdens het fietsen op zijn plek blijft zitten en niet omhoog waait.

De multifunctionele regenponcho

De poncho’s van AGU zijn voorzien van reflecterende details. Daardoor val je goed op tijdens een avondritje of tijdens een flinke hoosbui. De poncho’s van AGU zijn bijzonder functioneel en comfortabel. Ze zijn niet alleen ideaal voor fietsers, maar bijvoorbeeld ook voor wandelaars, paardrijders en nordic walkers. Weer of geen weer. Met een poncho staat niets in de weg voor een sportief avontuur in de buitenlucht.

De poncho’s van AGU zijn zeer praktisch uitgevoerd. De poncho’s zijn compact en eenvoudig op te bergen. Ook als het waait, is de poncho goed te dragen dankzij de speciale banden die om je middel geknoopt kunnen worden om opwaaien tegen te gaan. De poncho’s van AGU zijn bijzonder functioneel en comfortabel.

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.