Commuter regenkleding

AGU Commuter Suit

Door de groei van e-bikes en speed pedelecs, waarop harder gereden wordt, zijn de eisen aan goede regenkleding veranderd. Kleding moet regen ook op hogere snelheden kunnen weerstaan om droog aan te komen op je bestemming. In de Commuter collectie hebben we daarom enkel gebruik gemaakt van Poray 10.000 materiaal wat extra ademend, wind- en waterdicht is.


Desc

5 producten

per pagina
Desc

5 producten

per pagina

Deze collectie met high performance rainwear is ontwikkeld voor fietsers die hun dagelijkse woon-werk ritten serieus nemen. Fietsers die hoge eisen stellen aan hun materiaal en geen concessies willen doen, maar simpelweg het allerbest willen.

We hebben onze ontwerpers een carte blanche gegeven om op zoek te gaan naar de beste materialen en technieken om hiermee de ultieme regencollectie te ontwikkelen. Deze zoektocht heeft geresulteerd in een ongekende lijn producten waar we dan ook bijzonder trots op zijn en waarmee we onze kwaliteitsstandaard weer hebben kunnen verhogen.

De gehele collectie is gemaakt van hoogwaardig en technisch 3 laags materiaal, wat niet alleen robuust en weersbestendig is maar ook zeer goed ademt en prettig draagt. De bonded fabric details, waterafstotende YKK ritsen en taped seams geven de items een technische en stoere look en zorgen voor optimale prestaties. De Commuter-items zijn allemaal uitgevoerd in zwart en voorzien van antracietkleurige reflectie welke 360 graden rondom goed te zien is. De fit is specifiek toegesneden op gebruik op de fiets maar wel zo ontworpen dat je ook naast de fiets goed voor de dag komt.

Het topstuk is onze one-piece, een compleet regenpak waarbij broek en jas een geheel vormen. Dit heeft als voordeel dat je maar een enkel item hebt om aan te trekken, daarnaast kan er geen regen meer binnendringen tussen de overgang van jas en broek. Je stap eenvoudig in en uit het pak, wat je door zijn ademende en wind- en waterdichte eigenschappen goed drooghoudt.

To Top