EVERYDAYRIDING DAG #202 - BRINGSL

Vandaag in ons #EVERYDAYRIDING portret: Tamara, Lea en Lisa van Bringsl, de persoonlijke fietsbezorgservice voor delicatessen. Elke dag leveren de drie jonge vrouwen in Keulen op de fiets geselecteerde producten uit hun online winkel aan hun klanten. Waarom is fietsen voor hen onmisbaar? Daar zijn een aantal redenen voor...

"Sinds ik bij Bringsl zit, merk ik elke dag meer en meer hoeveel fietsen voor mij betekent en hoeveel energie het me geeft." - Lea, mede-oprichter van Bringsl. Lea vertelt dat de frisse lucht en beweging als balans voor het lange tijd achter de laptop haar helpen om elke werkdag met plezier en energie door te komen. Het bespaart haar ook een ongelooflijke hoeveelheid tijd. 

WIN het BRINGSL prijzenpakket

Omdat we zo enthousiast zijn over Lea, Tamara en Lisa, geven we een speciale BRINGSL prijzenpakket weg ter waarde van ruim € 300! Met onze populaire SEQ Urban Outdoor regenjas, Het #EVERYDAYRIDING 360 T-shirt, de Shelter Clean fietstas en the City-E LED helm.

"Keulen is erg, erg druk en smal en je kunt met de fiets sneller van A naar B komen dan met de auto of zelfs de tram. Je kunt gewoon overal stoppen en parkeren en je hebt niet de stress van bij de klant zijn, allereerst nadenken over 'Hoe lang kan ik daar nu staan?', je kunt de tijd nemen, je komt in gesprek, en je bent simpelweg zonder tijdsdruk en ook nog eens opgeladen met energie." Hoe goed is dat.

 

Lisa, Content Manager bij Bringsl, houdt in de eerste plaats erg van fietsen: "Het leukste van fietsen is om eerlijk te zijn snel zijn, zelfstandig zijn en langs auto's kunnen rijden." De 26-jarige rijdt ook gemakkelijk langs vervelende files die de straten van Köln regelmatig verstoppen. Daar vrij van zijn geeft een enorm prettig gevoel, waarbij ze ook altijd helemaal opgeladen bij haar klanten aankomt en geniet van de persoonlijke gesprekken. “De fiets verbindt eigenlijk onze online, digitale shop, met mensen in de echt wereld. En dat voelt goed.”

AGU x BRINGSL PRODUCTEN:

"Ik denk dat de fiets heel gemakkelijk het persoonlijke verbindt met mensen, vrienden, kennissen en de natuur." - Lea, mede-oprichter van Bringsl


Tamara, mede-oprichter van Bringsl, ziet de fiets als het kloppende hart van het Bringsl eco-systeem: "Omdat we fabrikanten uit Keulen en klanten uit Keulen hebben, was het voor ons vanzelfsprekend dat we de producten op de fiets ophalen en de klant vervolgens persoonlijk op de fiets afleveren." De fiets is niet alleen de snelste manier om door Keulen te komen, maar ook de meest duurzame manier. Met de bezorging op de fiets willen de drie vrouwen ook een voorbeeld stellen op het gebied van duurzaamheid.

Wij zijn in ieder geval heel enthousiast over het concept van Bringsl, de geweldige en inspirerende oprichters en natuurlijk hun liefde voor het fietsen!


MEER WETEN OVER BRINGSL?

VOLG HEN OP InstagramNIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.