WIJ ZIJN AGU

Wij houden van fietsen, onderweg zijn, avontuur, met onze neus in de frisse buitenlucht. En die passie delen we het liefst met zoveel mogelijk mensen, elke dag. We stimuleren mensen om meer te fietsen. Naar de supermarkt met je stadsfiets, op de e-bike naar werk of een mooie ronde op de racefiets, weer of geen weer, in alle condities, over alle wegen en op elke fiets: wij zijn er voor jou. En nu meer dan ooit geloven wij in de kracht van fietsen.
Hoe kunnen wij de keuze voor de fiets eenvoudig en makkelijk maken, voor zoveel mogelijk mensen? Dat is onze uitdaging. Voor velen is het weer doorslaggevend om wel of niet op de fiets te stappen. Regen, koud of een juist warme zomerdag. Mits je je goed kleed, kan iedere rit een mooi avontuur zijn. We willen jou de oplossingen bieden om droog, warm en veilig onderweg te zijn. En dat doen we met regenkleding, fietskleding, fietstassen en teamwear. Hoe we dat doen en wat wij daarbij belangrijk vinden lees je op deze pagina.


DUURZAAMHEID

Waarom willen we nou eigenlijk dat zoveel mogelijk mensen op de fiets zitten? Wij geloven dat de fiets een cruciale bijdrage kan leveren aan het tegengaan van klimaatverandering en het gezond en leefbaar maken van steden. Jouw duurzame keuze om op de fiets te stappen, versterken wij graag met zo duurzaam mogelijk geproduceerde producten. Nu, meer dan ooit, hebben we meer mensen nodig die de fiets pakken. Elke dag.
TOPSPORT

De wereld verandert in hoog tempo. De vraag is niet of we dat kunnen bijbenen, maar hoe we er mee omgaan. Innovatie is nodig om onze producten steeds beter, slimmer en schoner te maken. Ontwikkeling, vooruitgang halen we onder andere uit de topsport. Al jarenlang zijn wij trotse partner in de wielerwereld. Met renners als Cees Stam, Leontien van Moorsel, Tom Dumoulin en de legendarische Panasonic ploeg, de Raboploeg en nu ook Team Visma | Lease a Bike. Die partnerships “dwingen” ons om nieuwe stappen te blijven zetten. En producten steeds beter te maken. Net als renners streven ook wij naar het best haalbare resultaat.
INNOVATIE

Technologieën die we met Team Visma | Lease a Bike ontwikkelen, van de optimale pasvorm tot aerodynamica, passen we toe in al onze producten. Waarbij de kwaliteit een hoofdrol speelt. Hoe langer een product meegaat, hoe minder je hoeft te kopen, des te beter voor het milieu.

 

In onze zucht naar innovatie gaan we natuurlijk verder dan de topsport alleen. Onze heated of High Visibility producten vallen daarbij op, maar het zit ook vaak in kleinere dingen, in elke detail waar we over nadenken: van verlengde manchettes, slimme ritsen voor optimale bewegingsvrijheid en bodymapping. Alles om het product optimaal aan te passen aan wat jij nodig hebt op de fiets.

 

 

 LOOK BETTER

Mocht je denken dat technische hoogwaardige producten er degelijk of saai uitzien. Think again. De wielrenners van Team Visma | Lease a Bike zien er altijd gesoigneerd uit. We willen dat elke fietser die een AGU-product aantrekt zich prettig voelt en er goed uit ziet. Want ook dat draagt bij aan die dagelijkse keuze voor de fiets. Daarom lanceerden we in 2021 een nieuwe lijn regenjassen die in de pers ook werd verwelkomd onder de noemer “eindelijk mooie regenkleding voor op de fiets.”
DUTCH CYCLING EXPERTS SINCE 1966

We zijn een écht Nederlands bedrijf dat al sinds 1966 fietskleding maakt. Opgericht in Alkmaar en daar zitten we nog altijd. Er is een hoop veranderd door de jaren heen, maar de passie voor het fietsen blijft dé rode draad.


Maar wat betekent het dat we een Nederlands merk zijn? Ten eerste: Fietsen is onderdeel van de Nederlandse cultuur. Het is niet enkel onze passie, maar het zit dus ook in ons bloed. Ten tweede: Nederlanders zijn nuchter, creatief, realistisch, maar toch ook ambitieus. Die combinatie maakt dat we steeds zoeken naar de beste kwaliteit voor de beste prijs. We maken producten met een bescheiden maar stijlvol design en die lang meegaan.


Kortom: Wij weten wat jij als fietser nodig hebt. En bieden een passende oplossing voor elke rit, elke uitdaging. Iedere dag.CITY SLICKER

€ 260
in 2 kleuren

PACKABLE PARKA

€ 220
in 3 kleuren

MAC RAIN JACKET WOMEN

 € 240
in 2 kleuren

WINTER CITY SLICKER

€ 320
in 2 kleuren

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.