TEAMWEAR

Ontwerp je eigen kleding!

Een gesoigneerde outfit, een opvallend tenue met een uniek design. Of je nu een prof-renner bent, traint voor de Amstel Gold Tour of in het weekend met je fietsvrienden op pad gaat, met AGU Teamwear ontwerp je jouw unieke kit. En niet alleen voor teams en sportverenigingen, ook voor bedrijven en evenementen maken we gepersonaliseerde kleding. 

Van WorldTour pro-team tot vriendenteam; AGU Teamwear heeft verschillende lijnen die aansluiten bij alle ambitieniveaus, wil je een outfit waar ook WorldTour Team Jumbo-Visma in rijdt? Dat kan! Ben je op zoek naar een opvallende set voor jouw evenement, ook daar hebben we de juiste kleding voor. AGU Teamwear heeft kleding voor alle ambities en elk doel, waarbij kwaliteit en draagcomfort voorop staan.

STEL JOUW IDEALE KIT SAMEN

Je kunt bij AGU Teamwear kiezen uit verschillende lijnen. Elke lijn heeft een specifieke pasvorm en bestaat uit verschillende items, zoals shirts, bibshorts, jacks etc. Zo kan je kiezen uit de Premium-lijn of voor wat meer comfortabele kleding uit de Event-lijn voor bijvoorbeeld een evenement. Kies een lijn en maak je kit compleet met de juiste accessoires, wij zorgen voor een knap design op basis van jouw wensen. Zo simpel!

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van jouw unieke kit? Wij helpen je graag!

LIJNEN

PREMIUM

Aero-fit voor professionele en veeleisende wielrenners.

Elite

Aero-en Race-fit voor wedstrijd-, en fanatieke wielrenners.

Performance

Regular-fit voor de sportieve en fanatieke wielrenners.

MTB

Loose-fit en race-fit voor de veeleisende mountainbikers.

Event

 Regular-fit voor sportieve en recreatieve wielrenners.

Accessoires

Maak je team outfit compleet met de juiste accessoires.

VAN ONTWERP NAAR OUTFIT

STAPPEN

Binnen een aantal simpele stappen, maak je een unieke outfit die naadloos aansluit bij de wensen, eisen, doel en ambitieniveau van je vereniging, team, club, bedrijf of evenement.

STAP 1

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op voor je ideeën en wensen (link naar lead formulier). Aan de hand van je wensen adviseren we de juiste lijn en items en maken we een gepaste offerte.

Na akkoord op de offerte, krijg je toegang tot de klantenportal, waarin het traject van ontwerp tot productie en levering in jouw eigen account te volgen is.

STAP 2

Ontwerp en samples afstemmen

Één van onze topdesigners maakt een uniek ontwerp op basis van jouw wensen. Je ontvangt in jouw persoonlijke klantenportal een digitaal ontwerp ter goedkeuring.

Na goedkeuring, wordt er een broek en een shirt in de gewenste maat geproduceerd en toegestuurd, zodat je een duidelijk beeld krijgt hoe jouw gekozen teamkleding eruit komt te zien qua ontwerp en kleur.

STAP 3

Kleding passen en maten doorgeven

Je ontvangt een pas-set op, zodat iedereen de juiste maat kan bepalen van de verschillende items. De juiste maten geef je door via jouw persoonlijke portel.

STAP 4

Ontwerp overige items en accessoires

Na goedkeuring van de samples, worden de overige items en accessoires in overleg afgestemd en ontworpen. In de portal worden de digitale ontwerpen ter goedkeuring gepresenteerd.

STAP 5

Orderbevestiging

Als het aantal, de maten en het ontwerp definitief zijn, wordt de order in de klantenportal klaargezet ter goedkeuring. Na goedkeuring wordt de order in productie genomen.

STAP 6

Productie

De productietijd varieert tussen de 8 en 12 weken na de orderbevestiging. Op alle leveringen zijn de Algemene Voorwaarden Teamwear van toepassing.

Geen tijd te verliezen? Kies voor ‘speed delivery'

Mocht je geen tijd willen verliezen, dan is het mogelijk om ‘speed delivery’ te kiezen. Bij ‘speed delivery’ kun je kiezen uit geselecteerde items uit de Elite- en Performance-lijn die binnen 4 weken geleverd kunnen worden. Dit staat vermeld bij de desbetreffende items. De 4 weken gaan in ná de orderbevestiging.