URBAN FIETSHELM

per pagina

5 producten

per pagina

5 producten

Urban helmen

Geen fietstocht zonder helm. Of je nu gaat voor een recreatieve mountainbike tocht, een toertocht op de wielrenfiets of je stapt op je normale fiets voor een ritje, een fietshelm is noodzakelijk. Zeker in het drukke stadsverkeer is een urban helm een musthave. Met een stevige helm kun je rekenen op extra veiligheid bij een botsing of een valpartij. De fietshelmen van AGU hebben een EPS-schaal die schokabsorberend is. Dit dempt een eventuele val. Daarnaast sluiten de helmen goed om jouw hoofd. Zo ben je er zeker van dat ze niet gaan schuiven tijdens het fietsen.

Veilig door het stadsverkeer met een fietshelm

Met de fietshelmen van AGU manoeuvreer jij moeiteloos door het verkeer. Veilig en comfortabel. De helmen zijn gemaakt met het zogenaamde in-mold proces. Daarbij is de demping in de harde buitenschaal gegoten. Dit zorgt voor een sterke en lichtgewichte constructie. Dat maakt dat je ook tijdens je dagelijkse stadsritjes amper merkt dat je een helm voor fietsen draagt. Enkele helmen hebben een handig vizier om je ogen af te schermen van de zon of regen. En sommige zijn voorzien van afneembare LED-verlichting aan de achterkant. Dat garandeert ook zichtbaarheid in het donker.

Een verstelbare stevige helm voor fietsen

De urban helmen zijn voorzien van een Direct-dial verstelsysteem. Daarmee kun je eenvoudig de juiste hoofdmaat afstellen. Zit de helm te strak of te los? Met één hand verstel jij de fietshelm. Sommige helmen hebben aan de binnenzijde een comfortabele padding – met insectennet – die een hoog draagcomfort garandeert.  Ook zorgen de ventilatie openingen in helm ervoor dat je je hoofd koel houdt tijdens een ritje door het drukke verkeer. Wij hebben verschillende modellen en maten in ons assortiment. Kies je voor een trendy urban fietshelm of past een robuuste stoere helm meer bij jouw stijl? Eén ding weet je zeker, beide helmen misstaan niet op de fiets.

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.