DE TREND COLLECTIE

Geen rit is hetzelfde en niet iedere fietser heeft hetzelfde doel, dezelfde smaak of stijl. Dat vraagt om diversiteit, om verschillende collecties, verschillende producten.

Zoals de naam al doet vermoeden: In de trend collectie spelen, naast de kwaliteit, het ontwerp en design een belangrijke rol. Welke kleuren, prints en stoffen vormen de nieuwste mode trends? En hoe kunnen we die combineren met innovaties en de beste technieken op het gebied van fietskleding? Dat is waar onze designers bij de Trend collectie extra op focussen.


Regular Pasvorm

De Trend collectie heeft een "regular" fit, in tegenstelling tot een strakke slim fit die je bijvoorbeeld in een SIX6 of Premium collectie tegenkomt. Door de regular fit zitten de shirts en jassen iets ruimer en zijn deze extra gericht op comfort tijdens het fietsen.Eigenzinnig, opvallend en functioneel

Deze collectie laat zich kenmerken door het eigenzinnige karakter van de kleding, gericht op renners die niet bang zijn om de wegen te kleuren. De items geven een speelse twist aan modieuze patronen, zonder in te leveren op kwaliteit en functionaliteit. Dankzij de brede keuze aan kleuren en prints kun je jouw outfit tot in de puntjes samenstellen en perfectioneren met de beschikbare accessoires. Bike fashion, zo zou je de Trend collectie ook kunnen typeren. 


Binnen deze collectie vallen ook de High Summer producten. Exclusieve items die gemaakt zijn van mesh structuur stoffen voor extra ventilatie en lichtgewicht prestaties. Zo  fiets je zorgeloos en gesoigneerd tijdens de aller warmste dagen van het jaar.Fietsshirts

Onze collectie omvat een breed aanbod aan jerseys voor alle soorten fietsers en omstandigheden. Hoewel de pasvorm, het ontwerp of de gebruikte materialen variëren, kun je altijd vertrouwen op de functionaliteit. Van warme thermo shirts met lange mouwen, tot high summer shirts voor de warmste dagen.

Fietsbroeken

Hoe comfortabeler je in het zadel zit, hoe langer, verder en beter je kan fietsen. Een goede bibshort speelt daarin een belangrijke rol. Daarom ligt de focus bij de ontwikkeling van onze broeken op het gebruikte materiaal en de afwerking van de items. Binnen onze speciaal ontworpen reeks zemen vind je altijd het passende exemplaar voor jouw rit.

Fietsjassen

Fietsjassen in opvallende maar stijlvolle kleuren kom je in de Trend collectie vooral in de najaars items tegen. De thermojacks zowel voor dames als heren zijn warm, ademen goed en zitten comfortabel zodat je ook goed in de koudere maanden kunt blijven fietsen in stijl.


Duurzaamheid

Bij het ontwerpen en maken van al onze collecties is duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt, zo ook bij de Trend collectie. Er is een hele keten van grondstoffen, materialen, mensen, transport en een hoop energie nodig zodat jij met die mooie kleding of tas op de fiets kunt stappen. 

Maar duurzaam produceren is ingewikkeld en er zijn niet altijd makkelijk antwoorden of 100% oplossingen. Althans, nog niet. Maar dat beschouwen we als een mooie uitdaging. Het is elke dag zoeken en onderzoeken, een avontuur dat we graag aangaan om binnen deze keten steeds betere, meer bewuste keuzes te maken en oplossingen te vinden zodat ook deze keten net zo groen wordt als het fietsen.


NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.