Elke dag kan een avontuur zijn

Dat is waar het bij de spiksplinternieuwe bikewear-collectie om draait. Buiten de gebaande paden gaan, je eigen vrijheid creëren waar het onverwachte kan gebeuren. En als dat zo is, moet je er klaar voor zijn. Het dragen van de juiste kleding is cruciaal om maximaal van je avontuur te genieten. Onze Venture-collectie heeft alles wat je nodig hebt voor elke omstandigheid en elk weertype. Het maakt niet uit waar je rijdt, wat je rijdt of hoe je rijdt. Gravel, MTB, bikepacking, touring; we've got your covered!EXPAND YOUR HORIZON MET DE VENTURE COLLECTIEVENTURE VINTAGE BIKEPACKING TASSEN

Bij AGU zijn we trots op onze rijke geschiedenis en grijpen we elke gelegenheid aan om populaire producten en ontwerpen uit het verleden terug te brengen en opnieuw te ontwikkelen tot nieuwe, frisse en moderne producten.

De nieuwe "Vintage" kleur die je in onze Venture bikepacking-lijn zult vinden, is niet alleen een manier om ons erfgoed te vieren, maar ook een uitdrukking van onze diepe waardering voor het gevoel van avontuur dat de fiets altijd in ons heeft losgemaakt. 

Deze tassen zijn voor iedereen die soms verlangt naar vervlogen tijden, maar toch het beste in fietstassen wil.

HANDLE BAR BAG

€ 65,00

TUBE FRAME TAS

€ 40,00

ROLL BAG STUURTAS

€ 35,00

SEAT-PACK

€ 75,00

SNACK-PACK

€ 25,00

TOP TUBE FRAMETAS

€ 30,00

BAR BAG STUURTAS

€ 45,00
Op elke fiets, over elke weg, op elk pad

Onze nieuwe Venture collectie is ontworpen voor de echte avontuurlijke fietser. Voor elke fietser en voor elk avontuur hebben we de beste kleding, varierend van nauwsluitende, ultra functionele stijlvolle koersbroeken en shirts, via baggy MTB-broeken, overhemden en hoodies, tot casual maar technische chino's, t-shirts en flanellen fietsoverhemden. Je kunt snel en ver rijden, op je gemak pedellen, kamperen onder een weidse sterrenhemel of gewoon zitten met een kopje koffie of een koud biertje en genieten van de wereld om je heen.VENTURE GRAVEL

Gravellen gaat over overal kunnen rijden, overal naartoe gaan. Jij en je fiets kunnen alles aan. Stenen, stof, modder, van het pad af dwars door de wildernis. En met onze gravel kleding ben je overal klaar voor.
VENTURE MOUNTAINBIKE

Er gaat niets boven een berg af knallen om je het gevoel te geven dat je leeft. De energie, het plezier, de eindeloze fun. Kleding met een goede pasvorm en bewegingsvrijheid is essentieel om je vrij te voelen op je bike.
VENTURE MOUNTAINBIKE

Er gaat niets boven een berg af knallen om je het gevoel te geven dat je leeft. De energie, het plezier, de eindeloze fun. Kleding met een goede pasvorm en bewegingsvrijheid is essentieel om je vrij te voelen op je bike.
VENTURE TOUR

Bepaal je eigen tempo, bepaal je eigen richting, fiets en ontdek. De horizon is je bestemming. De wereld is van jou om te ontdekken.
HET HELE JAAR DOOR

Onze Venture-collectie houdt je koel en comfortabel in de zomer, warm en droog in de herfst en winter, en zorgt ervoor dat je er het hele jaar door goed uitziet. Omdat avonturen elke dag van het jaar kunnen worden beleefd. Kleed je goed aan, stap op de fiets en ga!

 Van 1974 tot 2022

In 1974 lanceerde AGU als eerste bedrijf ter wereld lichtgewicht fietstassen, gemaakt van robuust nylon door Yashuo Kurata, vanuit zijn werkplaats in het hart van Tokio.

Fietsers die op zoek waren naar avontuur wilden wij met deze tassen helpen hun wens te verwezenlijken. Onze tassen combineerden vanaf het begin gevoel van plezier met de functionaliteit van gewoon een heel goed en praktisch product. Daarom kozen onze ontwerpers voor een uniek regenboogontwerp op een lichte canvasachtergrond. Deze fietstassen zouden jarenlang de meest populaire producten van AGU worden. Vooral omdat ze zo lang meegingen.

Met onze nieuwe Vintage lijn brengen we hulde aan die legendarische producten en benadrukken we onze toewijding om de zoektocht naar avontuur te inspireren en te faciliteren omdat avontuur een uitdrukking is van individualiteit en persoonlijke vrijheid.


EXPAND

YOUR HORIZON

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.