Mountainbike helm

per pagina

3 producten

per pagina

3 producten

Mountainbike helmen

Op zoek naar optimale bescherming om met jouw mountainbike over flow trails te vliegen of technische afdalingen te bedwingen? Dan is een MTB helm een musthave. Een helm voor mountainbike is misschien zelfs wel het belangrijkste accessoire bij het mountainbiken. Met recht een hoofdzaak te noemen dus. De mountainbike helmen van AGU zijn makkelijk instelbaar, licht van gewicht en goed geventileerd. Daarnaast zijn ze gemaakt met het double inmold proces. Hierbij is de harde buitenschaal met het EPS-binnenwerk versmolten, waardoor de helm op cruciale punten verstevigd is. Daardoor kun je rekenen op extra veiligheid en betrouwbare demping van de klap bij een eventuele val. Een verlengde achterkant zorgt ook nog eens voor extra bescherming lager op je hoofd. Bekijk onze uitgebreide collectie van gecertificeerde mountainbike helmen en kies een MTB helm die bij je past.

Een stevige helm voor mountainbike helden

Het belangrijkste bij een MTB helm is dat het goed aansluit op je hoofd. De mountainbike helmen van AGU zijn daarom verkrijgbaar met twee soorten instelsystemen. Met het Detox schuifsysteem of het Direct-dial systeem kun je de binnenring eenvoudig instellen op de juiste hoofdmaat en het Continental divider systeem onder de oren verdeelt de helmbandjes voor een hoger draagcomfort. Het handige Key-Lock systeem zorgt ervoor dat je de banden eenvoudig sluit. Ongehinderd gas geven zonder dat je bang hoeft te zijn dat de MTB helm van je hoofd af vliegt.

Mountainbike helmen met uitstekend draagcomfort

Last van laaghangende takken of opspattend modder? Met onze mountainbike helmen merk je daar niks van. De mountainbike helmen zijn voorzien van een - al dan niet afneembaar - vizier. Dat beschermt je gezicht en ogen tegen zonlicht, regen en opspattende modder van je voorganger. Ook zorgen de ventilatie openingen ervoor dat je je hoofd koel houdt tijdens spannende tourritten. Bergop of liever bergaf, bij ons vind je de juiste MTB helm. Maak je outfit compleet met stevige handschoenen en waterproof fietssokken en je bent ready to go! 

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.