Waterdichte overschoenen

Waterdichte overschoenenWaterdichte overschoenen

Overschoenen

per pagina

4 producten

per pagina

4 producten

Overschoenen die waterdicht zijn

Nooit meer natte voeten dankzij de waterdichte overschoenen van AGU. De waterdichte overschoenen uit onze collectie trek je eenvoudig over je schoenen heen. Zo bescherm je je voeten tegen regen, opspattend water en koude wind. Dat is niet alleen handig voor fietsers die zich door een beetje regen niet willen laten ontmoedigen. AGU is al sinds 1986 expert in regenkleding. Als marktleider weten wij als geen ander waar jouw regenkleding aan moet voldoen. Dus neem gerust een kijkje in ons assortiment waterdichte overschoenen en bestel direct je favoriete paar. 

Waterdichte overschoenen in alle soorten en maten 

Waterdichte overschoenen zijn er in alle soorten en maten. Zo vind je in onze collectie extra lange waterdichte overschoenen. Speciaal om te dragen over hoge schoenen of laarzen. Maar we hebben ook lage waterdichte overschoenen. Die trek je gemakkelijk tot de enkel aan over sneakers of nette schoenen. We hebben waterdichte overschoenen in een neutrale kleur als zwart. Maar ook in de opvallende kleur neon geel. De neon gele kleur absorbeert en reflecteert namelijk niet alleen zichtbaar licht, zoals een normale kleur dat doet, maar absorbeert ook energie uit het ultraviolet en infrarode spectrum. Door deze als licht uit te stralen, geven je schoenen haast licht in het donker. Zo val je goed op. Daarmee ben je op de fiets in het schemerdonker, tijdens een regenbui of bewolkte dagen extra goed zichtbaar.

Waterdichte overschoenen van goede kwaliteit 

Al onze waterdichte overschoenen zijn wind- én waterdicht. Ze zijn veelal gemaakt van lichtgewicht materiaal, waardoor je ze gemakkelijk opbergt en overal mee naartoe neemt. Daarnaast zijn veel van onze waterdichte overschoenen voorzien van reflectieve elementen. Daardoor val je extra op in het verkeer. Ook handig: ze zijn allemaal verstelbaar. Door middel van bijvoorbeeld een klittebandsluiting, drukknoppen of een elastiek. Bovendien zijn de waterdichte overschoenen van AGU verkrijgbaar in verschillende maten. Uiteenlopend van S tot XXL. Daarbij is de S goed voor mensen met schoenmaat 37-38 en XXL voor gebruikers schoenmaat 45-46. Zo is er altijd wel een waterdichte overschoen die past. 

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.