Essential

Essential collectie

De Essential-collectie van AGU vormt de basis voor iedere fietser, van beginner tot gevorderde. De producten zijn betaalbaar en stijlvast, de collectie wordt dan ook niet na één seizoen al vervangen maar kan langer mee gaan.

Producten uit de Essential-lijn vormen de basics voor iedere fietser en zijn vervaardigd van de beste Italiaanse stoffen, met hoogwaardige zemen, vochtafdrijvende materialen en voorzien van technische elementen als raw cut sleeves.

Met de Essential-collectie richt AGU zich op een grote doelgroep. De collectie staat voor perfect uitgevoerde, betaalbare kwaliteit en functionaliteit; de nieuwe norm in fietskleding voor elke dag. De Essential-collectie biedt een complete fietsoutfit: van onderkleding, shirts, jassen en broeken tot essentiële accessoires als helm, schoenen en handschoenen. En met de vertrouwde AGU kwaliteit: functioneel en compact mee te nemen.

In de Essential-lijn zijn elementen uit het verleden op een moderne manier doorvertaald naar de nieuwe collectie door middel van herkenbare elementen en kleurgebruik. De Essential-collectie heeft dan ook een duidelijke AGU signature. De dubbele streep op de mouw bijvoorbeeld is een directe verwijzing naar het allereerste textielproduct dat AGU ooit op de markt bracht: de klassieke regenjas.

To Top