ESSENTIAL

De Essential Collectie is het fundament van onze kledinglijnen en omvat alle noodzakelijke items die je nodig kan hebben tijdens je fietstochten. Van een brede reeks jerseys en bibshorts tot fietsbrillen en accessoires, allemaal gericht om jou comfortabel te laten fietsen. Betaalbaar en altijd van betrouwbare kwaliteit.

De Essential Collectie maakt gebruik van technologieën en materialen uit de meer premium collecties. Deze worden geïmplementeerd in deze essentiële producten en uitgebreid getest door ons eigen team van enthousiaste renners. Zo blijven we de kwaliteit en duurzaamheid garanderen waar elke rijder op kan rekenen, onder alle omstandigheden.

Wat voor rijder je ook bent, welke wegen je ook kiest of hoe hoog je doelen ook zijn, de Essential Collectie voorziet je van de uitrusting die je nodig hebt om het beste uit iedere rit te halen.

Jerseys

Onze collectie omvat een breed aanbod aan jerseys voor alle soorten fietsers en omstandigheden. Hoewel de pasvorm, het ontwerp of de gebruikte materialen variëren, kun je altijd vertrouwen op de functionaliteit. Van een tijdloos effen shirt tot een water-resistente longsleeve, er is zeker een stijl die je past.

Jackets

Betrouwbaarheid is voor ons een cruciaal thema en met onze vele jaren ervaring zijn we ervan overtuigd dat we optimale bescherming kunnen bieden tegen alle soorten weersomstandigheden. Onze nieuwste fietsjacks zijn compact, licht, makkelijk mee te nemen en zitten vol met innovatieve oplossingen. Van superlichte windstoppers tot volledig waterdichte jacks; wij zorgen voor de bescherming zodat jij kan blijven fietsen.

Bibshorts

Hoe comfortabeler je in het zadel zit, hoe langer, verder en beter je kan fietsen. Een goede bibshort speelt daarin een belangrijke rol. Daarom ligt de focus bij de ontwikkeling van onze broeken op het gebruikte materiaal en de afwerking van de items. Binnen onze speciaal ontworpen reeks zemen vind je altijd het passende exemplaar voor jouw rit.

Base layers

Onze base layers zijn perfect om het hele jaar door onder je shirt te dragen. De gebruikte materialen voeren vocht en transpiratie weg van de huid. Hierdoor blijf je aangenaam droog en, afhankelijk van de weercondities, warm of koel. De base layers zijn verkrijgbaar met lange- of korte mouwen en in een mouwloos hemd model. Alle base layers zijn behandeld met Polygiene – een antibacteriële laag die nare geurtjes helpt voorkomen.

Accessoires

Onze collectie bevat een brede reeks aan accessoires die ervoor zorgen dat jij elke dag het beste uit jouw tijd op de fiets kan halen. Je kan er op vertrouwen dat we de relevante technologieën toepassen waar dat het meest nodig is, zodat je optimaal bent voorbereid op de omstandigheden. Als je je outfit in stijl wilt afmaken hebben we daar uiteraard ook de juiste accessoires voor.

Body Care

Ons kleine maar toegewijde aanbod body care producten omvat een uitgebalanceerd aanbod om je voor-, tijdens- en na de rit te verzorgen. Voorkom blessures door je spieren op te warmen, stimuleer de bloedsomloop en verbeter je prestaties of versnel je herstel na een zware rit. AGU zorgt voor je lijf zodat jij elke dag weer kan genieten op de fiets.

Brillen

Wij geloven dat een helder en ongehinderd zicht van groot belang is op de fiets. Daarom ontwikkelden we een collectie fietsbrillen voor een veelheid aan omstandigheden. Met onze brillen blijft je zicht scherp en zijn je ogen beschermd. Met hydrofobe lenzen waar regen vanaf parelt tot lenzen waarin contrast verhogende HD technologie is verwerkt en speciale fotochromatische lenzen.

Helmen

De perfecte fietshelm is licht, ventileert goed en biedt uiteraard betrouwbare bescherming. Bij AGU ontwerpen en ontwikkelen we al onze helmen zelf, zodat we altijd de perfecte pasvorm kunnen bieden, gekoppeld aan hoog draagcomfort en ultieme veiligheid. Met een brede reeks aan praktische eigenschappen hebben we altijd de juiste helm voor jou – wat je niveau, budget of ambitie ook is.

Schoenen

Of je nu op zoek bent naar een paar super stijve, snelle raceschoenen of robuust en slijtvast mountainbike schoeisel. Ons uitgangspunt is altijd een neutraal, tijdloos ontwerp dat is toegespitst op de bestaande pedaalsystemen. Met modellen in verschillende prijscategorieën kunnen we iedereen de juiste schoen bieden, zonder kwaliteit en duurzaamheid uit het oog te verliezen.#EVERYDAYRIDING

GEBRUIK #EVERYDAYRIDING EN DEEL WAAR, WANNEER EN HOE JIJ DEZE DAG OP DE FIETS HEBT BELEEFD