WERKEN BIJ AGU

Voor Nederlanders is fietsen een tweede natuur. Daarom zijn we bij AGU zo gek op fietsen, het zit in onze genen. We zorgen er graag voor dat iedereen net zoveel plezier beleeft aan fietsen als wij. Of het nu gaat om een renner in de Tour de France, een forens of fietsvrienden op zondagochtend, we houden fietsers droog op een regenachtige dag en bieden bescherming en comfort tijdens de vele uren in het zadel. Zo kan iedere fietser, los van de conditie, bestemming of ambitie, veilig en comfortabel op pad.

Geen zorgen over je uitrusting.
Geen afleiding.
In elk weertype.
Gewoon fietsen.
Het jaar rond.
365 dagen.
#everydayriding.


Openstaande vacatures


Account Manager België

Ben jij een geboren verkoper met een zakelijke gunfactor? Krijg jij energie van het sluiten van een deal? Wil je graag toegevoegde waarde bieden aan de aan jou toegewezen klanten?

Is het je tweede natuur om relaties op en uit te bouwen?

Spreek jij de taal van onze dealers en denk je graag met hen mee? Volg jij alle ontwikkelingen in de markt en vertaal je deze naar je dagelijkse werk? Ben je altijd gedreven om je resultaten te verbeteren?

Sluit je dan aan bij ons team!

Wij zijn, voor België, op zoek naar een gedreven accountmanager die zelfstandig zijn/haar dealers en nieuw te verwerven afnemers bezoekt en al onze producten aanbiedt. Je stelt, op basis van een goed onderbouwde analyse, accountplannen op om je klanten zo goed mogelijk te servicen en vertaalt deze in concrete sales activiteiten en marktbewerkingsacties. Je bent sterk gemotiveerd om je targets te realiseren. Je verzamelt leads/klant informatie via eigen systemen, internet en alle overige mogelijke kanalen, je administreert alle gegenereerde leads en contactinformatie in het CRM systeem. Je streeft samen met je interne collega’s naar een zo groot mogelijke klanttevredenheid.

Regio: België

Wat zoeken wij?

  • Een enthousiasteling met sales- en retailervaring;
  • Ondernemers- en pioniersmentaliteit;
  • Bachelor werk- en denkniveau;
  • Je bent een teamspeler met passie voor de wieler sport;
  • Je hebt naast het Nederlands een uitstekende beheersing van de Franse taal.

Herken jij jezelf in bovenstaande functie? Reageer dan snel en mail je motivatie en CV naar werkenbij@agu.nl, ter attentie van Ina Groot.