Werken bij

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een carrière bij AGU! Wij zijn regelmatig op zoek naar gepassioneerde professionals met liefde voor fietsen.

 

Openstaande vacatures

• Logistiek medewerker (bijbaan)

Stage vacatures

• Stagiair(e) grafische vormgeving

• Stagiair(e) product design


logistiek medewerker AGU

BIJBAAN LOGISTIEK MEDEWERKER

Ben jij naast je studie op zoek naar een leuke bijbaan in de fietsbranche? Houd je van afwisselende werkzaamheden en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Wil je met een gezellig jong team iedere doordeweekse avond de orders voor onze klanten verzamelen? Vind je het ook belangrijk om na keihard te werken even te ontspannen, dan kun je bij ons meedoen aan de dartcompetitie. Spreekt dit je aan, dan zijn wij op zoek naar jou!

Als logistiek medewerker krijg je te maken met verschillende werkzaamheden zoals: het verzamelen en inpakken van orders, bijvullen van voorraden en daarnaast zorg je ervoor dat het magazijn goed georganiseerd is en blijft. De werktijden zijn vanaf 16:00 tot 21:30 uur.

Wat wij bieden:
• Je doet ervaring op in de logistiek bij een bekend Nederlands bedrijf.
• Je gaat werken in een jong en gezellig team met een goede werksfeer.
• Je ontvangt het minimumjeugdloon + 1 jaar per uur.
• Je krijgt korting op al onze producten.
• Heb je 400 uur bij ons gewerkt? Dan krijg je van ons een JBL luidspreker!

Wat wij vragen:
• Geen minimale opleiding vereist.
• Geen minimale werkervaring vereist.
• Je bent woonachtig in Alkmaar of de directe omgeving.
• Je bent fysiek fit en houdt van aanpoten!
• Je bent minimaal drie dagen per week (maandag t/m vrijdag) op bovengenoemde werktijden beschikbaar.

Heb je interesse, reageer dan snel en stuur je motivatie en CV naar de afdeling Human Resources, ter attentie van F. van der Meer, werkenbij@agu.nl.

 


STAGE VACATURES


Stagiair product design AGU

Dit is je kans voor een prachtige product design en ontwikkeling stage bij het productmanagementteam van AGU. Binnen de afdeling productmanagement ontwikkelen we fietskleding, sportkleding, regenkleding en fiets accessoires. Maar los van de eigen producten onder de naam AGU verzorgen wij de distributie van fietsartikelen, dikwijls op exclusieve basis. AGU BV levert vrijwel alles wat in een fietsenwinkel te koop is, behalve de complete fiets. Vanaf september 2018 hebben wij plek voor een .

STAGIAIR(E) PRODUCT DESIGN

Wij zijn op zoek naar een Stagiair(e) Product Design met een passie voor sport en fashion die oog heeft voor detail, innovatie en kwaliteit. Je bent een technische expert met een moderne visie op ontwerp en creatie. Je denkt mee over de kleuren en prints van nieuwe collecties. Je kunt basismodellen opzetten en tekenen, maar ook collectietekeningen aanpassen. Het doormeten van samples en het voorbereiden, meekijken en tekeningen maken naar aanleiding van de doorpas behoort onder andere ook tot je takenpakket. Je werkt mee aan het updaten van collectieborden, maken van collectie overzichten en het maken van kleurkaarten. Kortom een veelzijdige rol waarin jij je creativiteit volledig kwijt kunt..

Profiel

• Je volgt een HBO opleiding in de richting van Fashion & Design• Je hebt ervaring met digitale tekenprogramma's zoals: Photoshop en Illustrator• Je hebt ervaring met Excel• Je kunt zelfstandig maar ook goed in teamverband werken• Je bent een aanpakker, hebt een hands-on- mentaliteit, bent leergierig en in staat om creatieve nieuwe ideeën in te brengen en om te zetten naar de praktijk.

Wat bieden wij?

Een inspirerende en professionele stage omgeving met goede begeleiding. De exacte invulling van de stage bepalen we altijd in samenspraak met jou. Herken je jezelf in het profiel? Mail dan zo spoedig mogelijk je CV met motivatie naar Francien van der Meer via:werkenbij@agu.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lotte Heijnis, Marketing Manager, l.heijnis@agu.nlStagiair grafische vormgeving AGU

AGU is meer dan het merk AGU alleen. Los van de eigen producten onder de naam AGU en het zustermerk Cordo verzorgt AGU BV de distributie van fietsartikelen, dikwijls op exclusieve basis. AGU BV levert vrijwel alles wat in een fietsenwinkel te koop is, behalve de complete fiets. Bij AGU draait alles om fietsen. Dat zie je niet alleen terug in de producten die we ontwikkelen en leveren, maar ook in de sponsoring van grote fietsevenementen en deelname van AGU teams tijdens deze evenementen. Ook fietsen veel collega’s samen tijdens de maandelijkse AGU Ride.

Heb jij een passie voor design & fietsen? Dit is je kans voor een prachtige stage bij het marketing team van AGU. Wij hebben plek voor een:

STAGIAIR(E) GRAFISCHE VORMGEVING

Je werkt mee aan de visuele identiteit van AGU. Dit doe je door de AGU stijl tot leven te brengen in jouw designs. Je ontwerpt communicatie uitingen van AGU. Van advertenties, banners en brochures tot productverpakkingen. Ook krijg je de kans om aan fietskleding designs te werken. Je werkt samen met je collega grafisch vormgevers, marketing afdeling en product managers.

Profiel

- Je volgt minimaal een HBO opleiding in de richting van Grafische Vormgeving
- Je hebt ervaring met programma's als Photoshop, Indesign, Illustrator
- Je hebt een passie voor design & fietsen
- Je bent zelfstandig, toont ownership, maar werkt ook goed in teamverband
- Je bent een aanpakker, hebt een hands-on- mentaliteit, bent leergierig en in staat om nieuwe ideeën in te brengen en om te zetten naar de praktijk.

Wat bieden wij?

Een inspirerende en professionele stage omgeving met goede begeleiding. De exacte invulling van de stage bepalen we altijd in samenspraak met jou. Herken je jezelf in het profiel? Mail dan zo spoedig mogelijk je CV met motivatie naar Francien van der Meer via:werkenbij@agu.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lotte Heijnis, Marketing Manager, l.heijnis@agu.nl


To Top