START JOUW NIEUWE AVONTUUR HIER?

 

Fietsen maakt alles mooier. Niet alleen de wereld om ons heen, je eigen leven omdat je gezonder en gelukkiger bent maar ook je dagelijkse werk. Bij AGU zijn we elke dag bezig om mensen te helpen vaker voor de fiets te kiezen, en dat voelt goed, elke dag weer. We dragen op deze manier namelijk bij aan een betere en gezondere wereld. Wie wil dat nou niet?

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen. Mensen met goede vernieuwende ideeën, die initiatief durven nemen met gedrevenheid en enthousiasme. En als je ook onze liefde deelt voor het fietsen en geniet van een actief leven, komen we graag met je in contact.

 


OPEN SOLLICITATIE


Staat er geen vacature open die aansluit bij jouw talenten en kennis, maar zou jij ons team wel kunnen versterken?


Stuur dan een motiviatiebriefsamen én CV naar werkenbij@agu.nl.

 


OVER AGU


AGU is een Nederlands bedrijf met het hoofdkantoor in Alkmaar.  Al sinds 1966 zijn we een van de grootste merken op het gebied van fietskleding en accessoires in Nederland. Maar ook in landen als Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland en Oostenrijk zijn we actief en groeien we snel. Voor onze partners Team Visma | Lease a Bike en de KNWU maken wij voor de allerbeste wielrenners in de wereld de allerbeste fietskleding, die ook voor elke fietser beschikbaar is.

 

Fietsliefhebbers van over de hele wereld weten ons steeds vaker te vinden voor alles wat zij nodig hebben. Van de snelste wielerkleding tot stijlvolle regenjassen en van waterdichte fietstassen, tot robuuste kleding voor de mooiste fietsavonturen. Voor jong en oud. Voor de professionele renners, de avontuurlijke gravel bikers, urban stadsfietsers en alles daartussenin.

 
Stage Category Management

 

 Stage Supply Chain

 Stage Marketing

 

 


Fiets jij binnenkort met ons mee?


NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.