WOUT VAN AERT COLLAB COLLECTIE

Een collectie zo veelzijdig als de bedenker ervan, alleskunner op de fiets, Wout van Aert. Met deze kleding kan je alles rijden: natuurlijk asfalt, maar vooral ook off-road, gravel, cross, MTB, noem maar op. Met winter en zomer items en natuurlijk gemaakt vanuit de compromisloze keuze voor kwaliteit en met dezelfde onnadrukkelijke stijl die Wout van Aert kenmerkt.


Deze unieke collectie is het resultaat van een intensief product ontwikkeltraject waarbij Wout meedacht over de stoffen, technologie, fit, kleuren, designs en nog veel meer. Bescheiden en stijlvol met een subtiel design die perfect bij dit najaar past, maar met niet minder dan topprestaties waardoor je alle omstandigheden aan kunt."The Road to Success is seldom paved."

Op elke product uit de collectie is deze zin te lezen; het is een persoonlijk mantra van Wout, die alle inspanningen en uitdagingen van de weg naar succes kent en heeft overwonnen. Maar er spreekt ook de liefde uit voor onverhard fietsen: vrijheid door van verharde paden af te gaan, en je plezier te zoeken in het avontuur. 
FEEL BETTER

Met elke dag op de fiets wordt de stad ruimer, schoner, groener. Op de fiets, met onze jassen van gerecyclede materialen, maak jij het verschil, draag jij bij aan die veranderende, mooiere stad.
Hoe goed voelt dat? Let's Ride.


NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.