FRAMETASSEN

per pagina

9 producten

per pagina

9 producten

Frametassen

Frametassen zijn ideaal voor langere tochten op de mountainbike, racefiets of wielrenfiets. In een kleine fietstas op het frame past met gemak een kettingslot, een flesje water of een reparatiesetje. Je hebt tijdens het fietsen amper in de gaten dat je het bij je draagt. Maar áls je de spullen nodig hebt, zijn ze altijd binnen handbereik. Ook fijn: de frametassen van AGU zien eruit om door een ringetje te halen. Verder zijn ze natuurlijk vooral zeer functioneel. Handig klittenband zorgt voor een stevige bevestiging aan het frame. En dankzij de 3M-reflectie ben je ook in het donker goed zichtbaar. Met een stijlvol design bieden onze frame-fietstassen voor elke (fiets)gelegenheid een handige en compacte oplossing. 

Een fietstas op frame in ieder formaat

In het assortiment van AGU vind je verschillende formaten voor een fietstas op frame. Het kleinste model heeft een inhoud van 0,4 liter. Klein maar fijn biedt deze tas op frame ruimte voor jouw kostbaarheden. Sleutels, mobiel, een routekaart of een klein fototoestel. Je neemt het eenvoudig met je mee. Wil je ook nog wat snacks of een flesje drinken meenemen? Kies dan voor een groter formaat, zoals een frame-fietstas van 0,8 liter. Welk model je ook kiest, alle frametassen van AGU zijn gemakkelijk met één hand te openen. Zo kun jij één oog op de weg houden en tegelijkertijd een flesje drinken pakken.

Weersbestendig en sterk: een frametas op racefiets

De frametas op racefiets is gemakkelijk te bevestigen op het frame. Daarnaast is de tas gemaakt van sterk en waterdicht materiaal. Ook zonder regenhoes om de frametas kun jij ervan uitgaan dat jouw spullen de regenbui overleven. Daarnaast zijn alle frametassen voorzien van reflecterende details en hebben ze een SOS-tag. Dit is een vakje voor persoonlijke gegevens en telefoonnummers voor noodgevallen. Je weet tenslotte maar nooit. Neem een kijkje in het assortiment en kies de frame-fietstas die bij jouw fietstocht past. Weet je niet zeker of een frametas voldoet aan jou wensen? Bekijk dan ook eens onze zadeltassen deze zijn compact en goed bereikbaar tijdens je fietsrit net zoals onze stuurtassen.

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.