REPLICA KIT 2023


TEAM JUMBO-VISMA X AGU


WE RIDE THE ELEMENTS

Het beste team van de wereld rijdt in de beste kleding. Kleding die optimale prestaties mogelijk maakt in alle seizoenen en weersomstandigheden. Met kleding, brillen, accessoires en casual kleding. Niet alleen de mannen WorldTour ploeg, ook het damesteam en het development team.

Elk weerstype, elk element heeft zijn eigen charme en schoonheid, maar kent ook zijn eigen uitdagingen. De renners van Team Jumbo-Visma kennen die uitdagingen als geen ander.


Dat eerste moment waarop je weer met korte mouwen kunt rijden. Maar het kan in het voorjaar ook heel wisselvallig zijn.


Kleding die helpt je lichaamstemperatuur te reguleren is essentieel, vooral op hete zomerdagen in de bergen.


Er zijn maar weinig fietsers die graag in de regen rijden. Toch kan je ook op regenachtige dagen volop genieten.


Wind, regen, sneeuw, snijdende kou, met de juiste voorzorgsmaatregelen kan je de elementen trotseren.Cruciaal is een tijdritpak waar elke milliseconde het verschil tussen winst en verlies kan maken.
Van training tot grote rondes, we've got them covered. Als het om secondes gaat, om centimeters, om dat laatste beetje snelheid, maakt de juist kleding het verschil.OOK VOOR JOU

De productontwikkeling van AGU is sinds de start van de samenwerking met Team Jumbo-Visma in een stroomversnelling terecht gekomen. De feedback die wij vanuit de staf en de renners ontvangen, gebruiken we om onze producten nog verder te verbeteren. Deze innovatieve producten zijn in onze collecties beschikbaar voor iedere fietser. Exact hetzelfde product als de renners van Team Jumbo- Visma, alleen een ander design. Zodat ook jij het hele jaar door kunt genieten op de fiets.CASUAL T-SHIRTS


NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.