INSPIRATIE

We hebben allemaal wel eens inspiratie nodig. Inspiratie zet aan tot dromen, over je volgende rit, de fietsvakantie die je al zo lang in je hoofd hebt, die berg die je nog zou willen beklimmen of dat plekje aan het meer waar je wilt kamperen. Bovendien motiveert inspiratie; of het nu gaat om de toewijding van toprenners, de dagelijks volhaarding van super forens, of de wetenschap dat wat voor een weer het ook is, je met AGU eigenlijk elke dag op de fiets kun stappen.

GRAVELBIKEN: DE WEG NAAR VERBORGEN PARELS

Plezier, ontspanning, op verlaten plekken in de natuur komen waarvan je soms niet eens wist dat ze er waren. En lang niet altijd ver weg, maar vaak juist vlakbij, om de hoek.   Lees meer.


BIKEPACKING: OP AVONTUUR IN JE EIGEN LAND (EN DAARBUITEN)

Tassen op je fiets en gaan. Ontelbare mensen doen het al tientallen jaren. Fietsvakantie zouden we het vroeger noemen. Wat is Bikepacking dan?   Lees meer.


GREENSPHERE, VOOR NOG DUURZAMER FIETSEN

Fietsen is een van de meest duurzame vormen van transport. Met elke kilometer die je op de fiets aflegt in plaats van in de auto, draag je bij aan het tegengaan van klimaatverandering.  Lees meer.


#EVERYDAYRIDING MET WOUT VAN AERT

Monumentwinnaar, 3x Tour de France etappewinnaar, kopman, tijdrijder, sprinter, top veldrijder, Belgisch kampioen, dat alles is Wout van Aert en meer.
Lees meer.


LENTE = LAAGJES

In de lente begint de dag vaak fris en kan het zo zijn dat de middag zomerse temperaturen brengt. Hoe kan je daar het beste rekening mee houden met jouw fietskleding?  Lees meer.


FLUITEND DOOR DE LENTE

De lente neemt een sprong en met dit weer willen wij maar één ding: zo snel mogelijk de fiets op! In deze blog delen we onze beste tips, waarmee jij straks fluitend de fiets op kan stappen. Lees meer.


TIPS: FIETSEN TEGEN KOU EN REGEN

Wat helpt er beter tegen de kou dan lekker in beweging te  blijven op de fiets? De juiste kleding dragen natuurlijk! Want je hoeft het niet koud te hebben! Lees meer.


KLEUR DE WINTER

Donker winterweer. Wij hebben genoeg van de donkere kleuren en laten graag zien hoe jij de winter kleurt! Lees meer.


GOEDE FIETS-VOORNEMENS

Wat een jaar! Als er iets positief te noemen is aan 2020 is dat wel dat meer mensen de fiets hebben ontdekt dan normaal het geval zal zijn. Lees meer.


5 LOCKDOWN TIPS

De lockdown is verlengd. Komen de muren op je af en weet je niet goed wat je daar aan kan doen? Laat je hoofd niet hangen!  Lees meer.


NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.