GARANTIE

Garantievoorwaarden en termijn

Bij AGU doen we er alles aan om producten te ontwikkelen van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Omdat we geloven in de kwaliteit van onze producten, bieden we naast de wettelijke garantie maar liefst drie jaar fabrieksgarantie op onze producten.

Wat is wettelijke garantie?

Een product moet die eigenschappen bezitten die voor een normaal gebruik nodig zijn. Kortom: doen wat de koper er redelijkerwijs van mag verwachten. Dat betekent dat een product bij normaal gebruik tijdens de verwachte levensduur geen gebreken mag vertonen. Blijkt een product niet aan deze verwachtingen te voldoen - met andere woorden: vertoont het een mankement - dan dient het bedrijf dit in beginsel kosteloos te herstellen, of als dat niet mogelijk is, een vervangend, vergelijkbaar product te leveren. 

Als het product niet normaal gebruikt is of als er sprake is van reguliere gebruikers slijtage dan geldt bovenstaande niet.

Ben je niet tevreden over een product dat je via deze webshop hebt gekocht? Je kunt het product binnen 30 dagen aan ons retourneren. Krijg je na die 30 dagen te maken met een onverhoopte productie of materiaalfout? Neem dan contact met ons op via de klantenservice.

Aanspraak maken op garantie

Je kunt drie jaar lang na de aanschaf van het product aanspraak maken op garantie als het defect te wijten is aan een productiefout. Schade door oneigenlijk gebruik of reguliere gebruikers slijtage valt niet onder de garantieregeling. 

Hoe vraag je garantie aan?

Heb je een AGU product gekocht en wil je aanspraak maken op garantie? Neem dan contact met ons op. Maak een foto van het product en mail ons op klantenservice@agu.nl, of neem contact op met de AGU klantenservice via telefoonnummer (+31) (0)24 - 8080124.

Graag ontvangen we van jou:

  • Een kopie van de aankoopbon of bevestiging van je bestelling via de website
  • Een beschrijving van de productiefout
  • Foto’s van het product waarop de productiefout zichtbaar is

Na ontvangst wordt jouw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling genomen.

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.