PREMIUM COLLECTIE

Onze Premium Collectie komt voort uit de totale vrijheid die AGU’s ontwerpers kregen in het gebruik van materialen en technologie. Deze rijke samensmelting van voortreffelijke stijl en uitgekiende functionaliteit is ontwikkeld voor serieuze fietsers, die consistente prestaties eisen zonder compromissen te sluiten op comfort. Renners die alleen het beste willen.

Omdat alleen het beste goed genoeg is voor deze collectie, maken ook Team Jumbo-Visma en BEAT Cycling exclusief gebruik van de kleding uit onze Premium Collectie. De lichtgewicht Italiaanse stoffen, laser gesneden voor optimale ventilatie, en ons topkwaliteit Black 320 zeem met ongeëvenaarde schokabsorptie bewezen zich al vele malen in het professionele wielerpeloton.

AGU is zeer trots dat deze op topniveau ontwikkelde technologieën nu beschikbaar zijn voor renners overal ter wereld, hoe en waar ze ook fietsen. De Premium Collectie is de keuze voor iedereen die geen genoegen neemt met minder dan het allerbeste en die elke dag het beste willen halen uit zichzelf en het materiaal.#EVERYDAYRIDING

GEBRUIK #EVERYDAYRIDING EN DEEL WAAR, WANNEER EN HOE JIJ DEZE DAG OP DE FIETS HEBT BELEEFD