DE PREMIUM COLLECTIE

Geen rit is hetzelfde en niet iedere fietser heeft hetzelfde doel, dezelfde smaak of stijl. Dat vraagt om diversiteit, om verschillende collecties, verschillende producten.

In de Premium collectie komen de verschillende collecties samen. Waar bij de ene collectie de focus ligt op materiaalgebruik, kleuren, prints, functionaliteit of zichtbaarheid, speelt in de Premium collectie vrijwel alles een belangrijke hoofdrol.

Onze ontwerpers krijgen de volledige vrijheid bij het bedenken en produceren van deze items. Van het design tot het gebruik van materialen en technologie. Deze rijke samensmelting van voortreffelijke stijl en uitgekiende functionaliteit is ontwikkeld voor serieuze fietsers, die consistente prestaties eisen zonder compromissen te sluiten op comfort.






Slim Fit Pasvorm

Bij de Premium collectie gaat het om snelheid, om zo aerodynamisch mogelijk zijn. Daarom heeft deze collectie een slim fit, in tegenstelling tot een lossere regular fit die je bijvoorbeeld in de Essential of Trend collectie tegenkomt. Door de zeer strakke fit sluiten de shirts en jassen perfect aan rond het lichaam en kan de wind optimaal langs je lichaam stromen. Het strakke aero-fit ontwerp biedt hoge compressie en optimale aerodynamica.



Het beste van het beste

De Premium producten zijn voor renners die alleen het beste willen, op alle fronten. 

Om die reden maakt Team Jumbo-Visma en BEAT Cycling exclusief gebruik van de kleding uit onze Premium Collectie. De lichtgewicht Italiaanse stoffen, laser gesneden voor optimale ventilatie, en ons topkwaliteit Black 320 zeem met ongeëvenaarde schokabsorptie bewezen zich al vele malen in het professionele wielerpeloton.

Iets waar we onwijs trots op zijn. Maar minstens zo trots zijn we op het feit dat diezelfde items nu ook beschikbaar zijn voor renners overal ter wereld, voor profs en amateurs. De Premium Collectie is de keuze voor iedereen die geen genoegen neemt met minder dan het allerbeste. Voor zij die elke dag het beste willen halen uit zichzelf.



Fietsshirts

De premium collectie omvat shirts van de allerhoogste kwaliteit. De zomer items onderscheiden zich door een open meshstructuur om je lichaam bij hogere temperaturen ook maximaal af te koelen. De winter items staan in het teken van een hoog ademend vermogen, zodat je lichaamswarmte en transpiratie vocht die bij hoge inspanningen vrij komen, optimaal afgevoerd worden.

Fietsbroeken

Hoe comfortabeler je in het zadel zit, hoe langer, verder en beter je kan fietsen. Een goede fietsbroek speelt daarin een belangrijke rol. Daarom ligt de focus bij de ontwikkeling van onze broeken op het gebruikte materiaal en de afwerking van de items. We hebben waterdicht bibtights voor de meest uitdagende winterse omstandigheden, maar ook bibshorts behandeld met speciale technologie om ook de zwarte broek koel te houden in de zomer. Alle broeken in de Premium collectie hebben onze meest hoogwaardige Black 320 zeem.

Fietsjassen

In de premium collectie kan je de beste fietsjassen vinden die AGU maakt. Jassen met de hoogste waterdichtheid, ademend vermogen en draagcomfort. Niet voor niets fietsen de renners van Team Jumbo-Visma in deze jassen - weliswaar in teamkleuren - als ze echt de allerbeste kleding nodig hebben.



Duurzaamheid

Bij het ontwerpen en maken van al onze collecties is duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt, zo ook bij de Premium collectie. Er is een hele keten van grondstoffen, materialen, mensen, transport en een hoop energie nodig zodat jij met die mooie kleding of tas op de fiets kunt stappen.

Maar duurzaam produceren is ingewikkeld en er zijn niet altijd makkelijk antwoorden of 100% oplossingen. Althans, nog niet. Maar dat beschouwen we als een mooie uitdaging. Het is elke dag zoeken en onderzoeken, een avontuur dat we graag aangaan om binnen deze keten steeds betere, meer bewuste keuzes te maken en oplossingen te vinden zodat ook deze keten net zo groen wordt als het fietsen.


Beter wordt het niet

Het is premium, het doet geen concessies, de hoogste kwaliteit, beste prestaties, gemaakt voor iedereen die alleen genoegen neemt met het allerbeste.


NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.