Premium

Premium collectie

De Premium-lijn is speciaal ontwikkeld voor renners die gaan voor hoogwaardig design en de allerbeste materialen. Bij de totstandkoming van de Premium-collectie waren er geen grenzen. Onze designers kregen de vrije hand en beschikking over de beste materialen en producenten om hun ideeën vorm te geven.

Na uitvoerig experimenteren en testen zijn we erin geslaagd een geweven, elastische stof te ontwikkelen voor een optimale pasvorm. De geweven Italiaanse stof is stretchy, lichtgewicht en waterafstotend zonder aan ademend vermogen in te leveren. In de Premium-collectie zijn ook matte nylon knit versies opgenomen die de Premium-uitstraling bieden tegen een lager prijsniveau.

De Premium-collectie is qua snit ontwikkeld met een voorgevormde fit op de fietshouding voor een comfortabele ‘racehouding’. In combinatie met een laag gewicht, minder stiknaden, technisch lasercut ventilatieopeningen en het gebruik van de beste zemen biedt de Premium-collectie daarmee de perfecte outfit voor de meest veeleisende fietser. De collectie bevat bovendien producten die qua pasvorm specifiek ontworpen zijn voor vrouwen.

De matzwarte stealth look van de Premiumcollectie wordt gecomplementeerd met antraciet 3M reflecterende details. Dankzij de dubbele streep op de mouw, de naad op de rug en het ontbreken van zijnaden, heeft ook de Premiumcollectie de klassieke AGU-touch.

To Top