Schakel een tandje bij – of juist terug -  tijdens de lockdown met deze vijf tips

De lockdown is verlengd. Komen de muren op je af en weet je niet goed wat je daar aan kan doen? Laat je hoofd niet hangen! Wij delen vijf tips om het moraal hoog te houden in deze uitdagende tijd.

Tip #1: Neem een omweg naar de supermarkt

Lekker op de fiets naar de supermarkt om boodschappen te doen is typisch Nederlands. Door eens naar een andere supermarkt te fietsen dan normaal heb je nog meer tijd om je hoofd leeg te maken. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om met een omweg naar de supermarkt toe te gaan. Geniet van wat extra tijd voor jezelf en maak van de rit er naartoe al een doel, in plaats van alleen de bestemming. Uiteraard passen alle boodschappen makkelijk in de AGU Shelter fietstassen, zelfs grote producten.

SHOP NU

Tip #2: Combineer fietsen en wandelen

Nu het advies is om dicht in de buurt te blijven, kan de dagelijkse wandeltocht gaan vervelen. Om niet te ver te reizen, kan je naar een nieuw wandelgebied fietsen. Op fietsafstand liggen vaak meer verrassende stukken natuur dan je denkt. Koel je snel af tijdens het fietsen? Gelukkig hebben we daar de oplossing voor gevonden: het AGU Heated LED jack met geïntegreerde verwarmende elementen die je in drie stappen opwarmen. Met een accu die tot wel zes uur mee gaat ben jij klaar voor iedere uitdaging. Met dit jack hebt je niet eens door hoe koud het om je heen is!

Tip #3: Beloon jezelf

Een klein of groot cadeau voor jezelf is een grote motivatie boost! Neem bijvoorbeeld nieuwe handschoenen, de fietsbril die je al een tijdje op het oog hebt of een lekkere warme col die altijd van pas komt. Bestel alles makkelijk en snel vanuit huis, maar vergeet de lokale ondernemers niet. Onze AGU brandstores staan ook nu voor jou klaar om het ideale cadeau uit te kiezen en bij jou te bezorgen of klaar te zetten om op te halen.

SHOP NU

Tip #4: Kies een doel voor jouw rit en ga er op af!

Door simpelweg een stip op de kaart te zetten, of naar jouw favoriete koffie-to-go stop te gaan is de drempel om de fiets op te stappen direct lager. Met het warme, waterafstotende Polartec Alpha Premium jack verdwijnt de drempel zelfs helemaal, doordat je altijd warm en comfortabel fietst. De SIX6 Polartec Alpha, hetzelfde jack met een ander design, is niet voor niets met een 9,4 testwinnaar is geworden van de winter fietskleding test in Fiets magazine!

Tip #5: Kies voor comfort

Misschien wel het beste van thuis blijven is dat je de hele dag comfortabele kleding kan dragen! Onze Merino Baselayer is niet alleen super comfortabel en zacht voor de huid, maar ook lekker warm. Ideaal om niet alleen op de fiets, maar ook thuis te dragen. 

SHOP NU

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.