REGENBROEKEN HEREN

regenbroek herenregenbroek heren
per pagina

2 producten

per pagina

2 producten

Fiets regenbroeken voor heren

Een fiets regenbroek trek je liever niet aan tijdens een toertocht of een actieve fietsrit. Toch ben je blij dat je snel en gemakkelijk een wielren regenbroek kunt aantrekken als het onverwachts begint te regenen. De regenbroeken van AGU berg jij gemakkelijk op achter in een zadeltas en trek je in een mum van tijd aan als een regenbui begint. Van super functioneel zonder toeters en bellen tot een hoogwaardige broek voor de (bijna-)prof. AGU biedt heren regenkleding zoals regenbroeken of regenjassen in alle prijsklassen.

Racefiets regenbroek met reflecterende details

De fiets regenbroeken van AGU kenmerken zich door comfort en slimme handigheden. Sommige modellen beschikken over een verlengd voorpand voor bescherming van je fietsschoenen. Andere modellen zijn compleet met fluorescerende overschoenen zodat ze jouw fietskleding én schoenen optimaal kunnen beschermen. Daarnaast zijn er ook racefiets regenbroeken met reflecterende strepen aan de zijkant. Allemaal zodat jij goed zichtbaar bent tijdens een hoosbui. 

Met een hogere rits op de pijpen trek jij eenvoudig de regenbroek aan en twee doorduw spleten zorgen ervoor dat jij nog steeds bij je eigen broekzak kunt. Voorgevormde knieën, verstelbare elastieken heupbanden of een aanpasbare broekspijpen met knopen zorgen voor extra comfort en een perfecte aansluiting op jouw lichaam.

Wielren regenbroek beschermt ook elders tegen weer en wind

Een regenbroek heeft maar één doel: jou beschermen tegen regen en wind. De fiets regenbroeken zijn dan ook gemaakt van sterke en duurzame materialen en zijn altijd wind- en waterdicht en ademend. In de meegeleverde zak berg jij de regenbroek weer compact op als het niet meer nodig is. Een wielren regenbroek is altijd makkelijk om bij de hand te hebben. Als het regent op de fiets, maar ook bij andere buitenactiviteiten. Zoals schaatsen, vissen of wandelen bijvoorbeeld.

Van superfunctioneel zonder toeters en bellen tot een hoogwaardige pant voor de (bijna-)prof: AGU biedt heren regenbroeken in alle prijsklassen. Uiteraard draagt elke regenbroek uit deze collectie het vertrouwde AGU-stempel, dus veel gebruiksgemak en comfort. De regenbroeken maken soms deel uit van een regenpak, maar zijn ook los verkrijgbaar. Altijd makkelijk om bij de hand te hebben, als het regent, maar ook bij het schaatsen, op het water en tijdens buitensporten.
Twijfel je over de juiste maat? Check de maattabel »

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.