FIETSOVERSCHOENEN

per pagina

10 producten

per pagina

10 producten

Fiets overschoenen kopen?

De perfecte bescherming tegen natte en koude voeten tijdens het fietsen? Fietsoverschoenen! Wij raden aan om fiets overschoenen te dragen bij temperaturen van vijf graden en lager. Zo kun je in alle seizoenen op de pedalen springen. De fietsoverschoenen van AGU werken isolerend en houden je voeten warm en droog. Daarnaast beschermen ze je fietsschoenen tegen vuil, opspattend water en modder. Om die reden zijn dunne varianten ook in de zomer aan te raden. Bekijk onze uitgebreide collectie fiets overschoenen en kies een paar dat bij je past. 

Wielren overschoenen: water- en winddicht 

De wielren overschoenen van AGU beschermen je tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn gemaakt van waterdicht materiaal, maar houden ook de wind goed tegen. Bovendien zijn onze wielren overschoenen ontworpen voor alle pedaalsystemen. Dat maakt het makkelijker om een goede keuze te maken tussen de verschillende modellen. Wil je niet alleen je voeten, maar ook je enkels drooghouden? Kies dan voor de extra hoge overschoenen van wel 29 centimeter. Houd je het juist graag wat luchtiger? Ga dan voor de ‘toe covers’. Daarmee bescherm je alleen je tenen. 

Fiets overschoenen van alle gemakken voorzien 

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat je fietsoverschoenen gemakkelijk aan en uit kunt doen. Zo beschikken een aantal exemplaren over een zij rits zodat je ze makkelijk aan en uit kunt doen. Andere modellen zijn gemaakt van flexibel materiaal, dat zich goed aanpast naar de vorm van je schoenen. Daardoor zitten deze fiets overschoenen bijzonder comfortabel. De combinatie met velcro, oftewel klitteband, zorgt ervoor dat je het gemakkelijk om elke fietsschoen bevestigt. Wist je trouwens dat fierts overschoenen met klitteband aan de onderkant van de voet, niet alleen geschikt zijn als fiets overschoen? Je kunt ze ook gebruiken voor inline skaten en schaatsen.  

Opvallend in slecht weer 

In de regen wil je niet alleen droge voeten, maar ook extra opvallen voor automobilisten met vaak slechter zicht in slecht weer. Naast het waterdichte materiaal, zijn veel fiets overschoenen ook voorzien van reflecterende details. Doordat je voeten voortdurend in beweging zijn tijdens het fietsen, vallen die reflectie ook extra op. Daardoor val je als fietser goed op in een hoosbui. In combinatie met onze fietskleding of regenkleding ga je ook bij slecht weer goed voorbereid en met een gerust hart op pad. Handig in een land met wisselvallig weer als Nederland. 

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.