AGU BIKEPACKING COLLECTIE

Wat ga jij doen deze vakantie? Ga er eens op uit me de fiets! Ultieme vrijheid, genoeg tijd om van de omgeving te genieten en goed voor het milieu en het lichaam. En deze fietsvakantie hoeft helemaal niet ver van huis te zijn. In Nederland is namelijk genoeg avontuur te vinden. Door van de vertrouwde wegen en knooppunten af te gaan en op de gravel-en bospaden in Nederland te belanden.

Maar hoe neem ik mijn spullen mee op de racefiets?

Met bikepacking tassen! Maar deze zijn gemakkelijk te bevestigen aan het frame, stuur en zadel van alle soorten fietsen. Bijvoorbeeld op de racefiets, gravelbike of mountainbike. Met onze nieuwe betaalbare Bikepacking producten is de bikepacking manier van reizen nog toegankelijker geworden. Een geheel uitgeruste bikepacking set bestaat uit vijf verschillende tassen: Snackpack, Seat pack, Top tube pack, Handlebar pack en drie verschillende maten Frame packs

Waarom kiezen voor bikepacking op je sportieve fiets?

  • Met de racefiets reis je lichter, waardoor je langere afstanden kunt afleggen.
  • Met de gravelbike pak je niet de makkelijkste route maar zoek je het off-road avontuur in de bossen.
  • De mountainbike is er voor de ongeschreven routes, waardoor je op bijzondere plekken kunt eindigen.

Want of je nu een weekend, een week of een maand onderweg bent, de gloednieuwe AGU Bikepacking collectie biedt alle essentiële onderdelen die je nodig hebt voor jouw avontuur.

De tassen zijn gemaakt van gerecycled Green Sphere polyester en voorzien van extra reflectie, want hoewel je uiteraard op zoek gaat naar de stilste wegen, blijft je zichtbaarheid van groot belang. Zo hoef jij je alleen maar druk te maken over het vinden van de mooiste routes en de beste slaapplekken.

De Venture seat-pack is een essentieel onderdeel voor iedere bikepacking trip, eenvoudig bevestigd onder je zadel waarna je er geen omkijken meer naar hebt tot je je droge kleding of slaapzak nodig hebt. De waterdichte Dryliner binnenvoering en roll-top constructie houden je uitrusting droog in zelfs de meest natte omstandigheden, zodat jij je kan concentreren op het vinden van de mooiste paden. Met zijn robuuste uitstraling en versterkte naden op kritieke plekken zal deze tas je tijdens vele trips van dienst blijven.
Inhoud 20 liter

De Venture Toptube-bag is ideaal voor items die je binnen handbereik wilt houden tijdens je trip. Makkelijk en snel met één hand te openen, met de mesh-vakken en vakverdeler biedt de Tank-pack de perfecte plek voor waardevolle zaken als je camera of telefoon, of gewoon wat te snacken onderweg.
Inhoud 0,7 liter

De ideale oplossing voor taaie lange-afstandfietsers die graag onder het rijden willen blijven eten en drinken, of gewoon op zoek zijn naar meer opslagruimte. De Venture Snack-pack bevestig je eenvoudigweg aan je stuur en biedt een prima plekje voor repen, nootjes, chips of drank — altijd binnen handbereik en eenvoudig met één hand te openen.
Inhoud 1 liter

Ook onze Venture Handlebar-pack is vervaardigd van Green Sphere waterafstotend gerecycled polyester, met een roll-top constructie die vuil en vocht weert van je uitrusting. Door middel van diverse straps bevestig je de tas solide aan je stuur, zonder dat dit het stuurgedrag van je fiets negatief beïnvloedt. Met de bijgeleverde spacers kun je genoeg ruimte creëren voor je kabels en navigatie, en de hoogwaardige 3M reflectie garandeert zichtbaarheid in situaties met weinig licht. Ideaal voor bijvoorbeeld je slaapzak.
Inhoud 17 liter

Tijdens lange trips, of voor het meenemen van een tent of tarp, zal het grote compartiment van de Venture Frame-pack een onmisbaar onderdeel van je uitrusting worden. Dankzij de modulaire bevestigingsstraps bevestig je de tas makkelijk en snel op de gewenste plek aan je bovenbuis, zodat deze op elke soort frame past. Een doorgang voor hydratatiesystemen biedt een slimme optie tot gebruik van waterzakken.
Small - 3 liter
Medium - 4 liter
Large - 5.5 liter

  1. Seat-Pack lichtere volumineuze spullen die je gedurende de dag nog wel eens wil pakken. Warmere/koelere kleding, extra laagje, lunch.
  2. Top tube bag handzame dingetjes voor onderweg. Portemonnee, telefoon, camera, zonnebrand.
  3. Snack-Packproducten die je ook wilt pakken tijdens het fietsen. Zoals repen, nootjes, chips of drinken.
  4. Handlebar Packgrotere spullen die je eigenlijk alleen aan het einde van de dag nodig hebt. Voornamelijk slaapspullen: compacte slaapzak, opblaasbaar matje, en tentje of bivakzak.
  5. Frame Pack kleinere zaken die gedurende de dag van pas kunnen komen. Eten, reperatietool en reserveband.

Bikepacktassen zijn zo gemaakt dat ze op nagenoeg alle fietsen passen. En eigenlijk is dat het allermooiste: je hoeft niet een nieuwe fiets te kopen als je wil bikepacken. Er zijn talloze set-ups en combinaties mogelijk van de verschillende tassen, maar de meesten bestaan uit een frametas, zadeltas, en een stuurtas. In bijna alle gevallen zijn de tassen te gebruiken op bestaande fietsen.

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.