ONDERKLEDING HEREN

per pagina

14 producten

per pagina

14 producten

Onderkleding

Met heren onderkleding stap jij in ieder seizoen comfortabel op de fiets. Van een goed passend mouwloos zweetshirt, tot een thermoshirt en een onzichtbare wielrenbroek. Onze onderkleding wielrennen is kwalitatief hoogwaardig en van goed ademend, vochtregulerend materiaal gemaakt. Daarnaast ziet het ook nog eens goed eruit. En dat is fijn, want ook al draag je onderkleding bij het wielrennen meestal onder andere fietskleding. Als het te warm wordt, trek je die bovenste lagen zo weer uit. Bekijk de collectie onderkleding bij AGU. 

Heren ondershirts van AGU zitten als een tweede huid

De heren ondershirts van AGU zitten als je een tweede huid om je lijf. Zo heb jij geen last van loshangende kleren en kun jij op volle snelheid fietsen. De heren onderkleding van AGU zorgen er bovendien voor dat transpiratievocht optimaal wordt weggezogen. En ze zijn voorzien van ventilatiemogelijkheden, waardoor het zweet goed kan verdampen. Je spieren blijven op die manier warm en je huid droog. Niet alleen dat maakt onze onderkleding voor wielrennen zo comfortabel. Ook de naadloze technieken waarmee de kleren vervaardigd worden, zorgen voor een optimaal draagcomfort. Met de onderkleding van AGU heb jij geen last van schurende of kriebelende naden. 

Heren thermokleding: verkoeling in de zomer, warmte in de winter

Op koude dagen biedt een heren thermoshirt of -broek net dat laagje extra. Daardoor houd je ook bij lage temperaturen warme ledematen en soepele spieren. Maar wist je dat het aantrekken van een heren thermoshirt ook in de zomer een slim idee is? Vaak ben je geneigd zo min mogelijk kleding aan te trekken als de zon schijnt - van een fietsritje in de zomer krijg je ten slotte al warm genoeg. Toch kun je ook bij die warme temperaturen kou vatten. Juist omdat je zoveel transpiratievocht verliest, is een briesje al genoeg om je lichaamstemperatuur flink te doen dalen. Het is daarom belangrijk dat je zweet niet op je huid of ondershirt achterblijft. Kies daarom voor de goed ventilerende ondershirts van AGU en stap goed voorbereid op de pedalen. 

Waar het om gaat bij onderkleding is het vochtregulerende vermogen. Transpiratievocht moet worden afgevoerd naar buiten, naar de volgende kledinglaag. Zo blijft de huid droog en blijven de spieren warm. Onderkleding moet comfortabel strak om het lichaam zitten; op die manier wordt het transpiratievocht optimaal ‘weggezogen’. De onderkleding van AGU biedt optimaal draagcomfort tijdens actief gebruik dankzij het AGU Secco DNA Triple function systeem. AGU onderkleding is dé basis voor je sportoutfit. Niet alleen voor fietsen, maar ook voor hardlopen, schaatsen en andere buitensporten.


Twijfel je over de juiste maat? Check de maattabel »

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.