Onze allerbeste 100% waterdichte fietstassen

 1. Kaart en Telefoonhouder Tas Accessoires Shelter
 2. Tech Enkele Fietstas Shelter Large
 3. Clean Enkele Fietstas Shelter Medium
 4. Clean Enkele Fietstas Shelter Large
 5. Tech Stuurtas Shelter KLICKfix Large
 6. Zadeltas Shelter
 7. Clean Dubbele Fietstas Shelter Large
 8. Rugzak Shelter Large
 9. Packing Cubes Accessoire Shelter
 10. Case Shelter
 11. Set Clean Enkele Fietstas Shelter Medium
 12. Set Clean Enkele Fietstas Shelter Large
 13. Clean Enkele Fietstas/Rugzak Shelter Click'nGo Large
 14. Clean Enkele Fietstas Shelter Click'nGo Large
 15. Set Lichtgewicht Enkele Fietstas Shelter Click'nGo Medium

We hebben veel tijd en zorg besteed om de AGU Shelter fietstassencollectie 100% waterdicht te krijgen. Alle producten zijn gemaakt van gerecyclede materialen als onderdeel van ons Greensphere-programma, dat streeft naar een gezond en duurzaam productieproces. De blijvende waarde van KLICKfix montagesystemen heeft zich al bewezen en zorgt voor een snelle en eenvoudige montage op de fiets. Met deze duurzame eigenschappen en toegevoegde functionaliteiten als afneembare schouderbanden, draaggrepen en binnenvakken, vormen deze tassen de perfecte match voor iedere rit of tocht. Of je nou boodschappen doet of naar je werk fietst. En natuurlijk zijn deze tassen ook perfect voor je fietsvakantie.

Om de zichtbaarheid tijdens sombere dagen en avonden te vergroten, hebben we ervoor gezorgd dat onze tassen zijn uitgerust met Hi-vis kleuren en reflecterende prints en details. Naast dat de Shelter tassen gemaakt zijn van 100% gerecycled polyester, zijn ze PVC-vrij. Dit betekent dat het product is gecoat met een PU (polyurethaan) coating in plaats van PVC. Dit materiaal is een stuk minder schadelijk voor zowel mens als milieu.


CLEAN ENKELE FIETSTAS MEDIUM


CLEAN ENKELE FIETSTAS LARGE


TECH ENKELE FIETSTAS

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.