DE VÉLODROME

TEAM JUMBO-VISMA TOUR DE FRANCE 2023 COLLECTIE

DE VÉLODROME

TEAM JUMBO-VISMA TOUR DE FRANCE 2023 COLLECTIE

RIDE YOUR DREAMS

Samen met Team Jumbo-Visma geloven we sterk in het waarmaken van dromen. We weten dat een sterk geloof in je dromen kan inspireren tot grote prestaties. Door het dragen van onze speciale collectie tijdens de grootste wedstrijd van het jaar, Le Tour de France, willen we dromen wereldwijd aanwakkeren.

VERHAAL ACHTER | VÉLODROME

Met de aankoop van dit shirt kun je mensen om je heen inspireren. Elke renner van Team Jumbo-Visma heeft een speciale datum op zijn shirt staan: de dag dat zijn droom werkelijkheid werd. Voor de shirts die te koop zijn, staat de datum voor de Tour de France overwinning van 2022 - de dag waarop de droom van Team Jumbo-Visma werkelijkheid werd.WE’VE GOT THEM COVERED

Als het gaat om seconden, centimeters en die laatste uitbarsting van snelheid, kan de juiste kleding het verschil maken. Wij hebben Team Jumbo-Visma uitgerust met de snelste kleding, getest in windtunnels en bewezen in wedstrijden. Ondanks de verzengende omstandigheden tijdens de Tour de France is het essentieel voor renners om op hun best te presteren. Daarom hebben we onze kleding ontworpen met innovatieve eigenschappen om ze zo koel mogelijk te houden. Lees verder voor meer informatie over hoe we het team ondersteunen.
NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.