VENTURE MOUNTAINBIKE KLEDING

Er gaat niets boven een berg af knallen om je het gevoel te geven dat je leeft. De energie, het plezier, de eindeloze fun. Door de natuur rijden, je grenzen verleggen en genieten van elke seconde. Kleding met een goede pasvorm en bewegingsvrijheid is essentieel om je vrij te voelen op je bike.

DE VENTURE COLLECTIE


VENTURE MTB HIGHLIGHTS

Natuurlijk zijn we trots op onze gehele collectie, die de MTB lifestyle "feel" combineert met functionele stoffen en een pasvorm die helemaal op mountainbiken is aangepast, maar een paar items springen er echt uit als het gaat om stijl, kwaliteit en functionaliteit.FLANNEL FIETSSHIRT

Meer dan elke ander design is de flannel misschien wel de meest klassieke expressie van de MTB lifestyle. Maar eigenlijk is flannel een stoftype die eigenlijk niet geschikt is om mee te fietsen (want vaak van katoen, dik gemaakt, warm, niet ademend). Onze flannel is gemaakt van hoogwaardige merinowool dat heel goed ademt, zodat je lichaam niet te warm wordt of als je zweet het shirt te nat. Daarnaast is het licht rekbaar waardoor je alle bewegingsvrijheid op de fiets voelt die je nodig hebt. De look van een klassieke MTB-flannel, met de techniciteit van de modernste functionele shirts.
VENTURE MTB ZOMER BROEK

Als mountainbiker rij je vaak door ruw terrein en hebben je benen ook wat extra bescherming nodig tegen takken, struiken, stenen en gravel. Tegelijkertijd wil je een broek die goed zit en bewegingsvrijheid biedt. De stretch in de stof zorgt ervoor dat de broek altijd goed en comfortabel zit, en omdat het zo licht is kan je er ook bij hogere temperaturen heerlijk in fietsen.VENTURE MTB ZOMER BROEK

Als mountainbiker rij je vaak door ruw terrein en hebben je benen ook wat extra bescherming nodig tegen takken, struiken, stenen en gravel. Tegelijkertijd wil je een broek die goed zit en bewegingsvrijheid biedt. De stretch in de stof zorgt ervoor dat de broek altijd goed en comfortabel zit, en omdat het zo licht is kan je er ook bij hogere temperaturen heerlijk in fietsen.
FUSE BODY

De Venture body is een opvallend, maar toch stijlvolle aanvulling op je MTB garderobe. Het ziet er niet alleen erg vet uit, maar levert net dat beetje extra warmte als je het nodig hebt. De body zit goed om je lijf, zonder te strak te zijn en beweegt goed mee met alles wat je doet.. Je kunt het de hele dag dragen natuurlijk, of je pakt het makkelijk weg als je het niet nodig hebt. Voor lange dagen op de trail, rijden tot de zon ondergaat.

 
VENTURE BACKPACK

,Als je de trails op gaat en je wilt extra spullen meenemen, eten, kleding en/of een reparatieset dan  is een rugzak onontbeerlijk. De Venture rugzak is er in twee maten, 6 liter en 9 liter, en is helemaal uitgerust om ervoor te zorgen dat je alle spullen goed kunt organiseren. met heupband en borst-strap zorg je dat zelfs op de ruwste afdalingen de rugzak goed blijft zitten.
VENTURE BACKPACK

Als je de trails op gaat en je wilt extra spullen meenemen, eten, kleding en/of een reparatieset, dan is een rugzak onontbeerlijk. De Venture rugzak is er in twee maten, en is helemaal uitgerust om ervoor te zorgen dat je alle spullen goed kunt organiseren. met heupband en borst-strap zorg je dat zelfs op de ruwste afdalingen de rugzak goed blijft zitten.
Het Hele jaar door

Onze Venture-collectie houdt je koel en comfortabel in de zomer, warm en droog in de herfst en winter en zorgt ervoor dat je er het hele jaar door goed uitziet. Omdat elke dag een avontuur kan zijn.

Gewoon je fiets pakken, je goede spullen aan doen, en gaan!


EXPAND

YOUR HORIZON

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.