FIETSSCHOENEN

per pagina

8 producten

per pagina

8 producten

Fietsschoenen kopen?

Je staat stevig op de trappers met de fietsschoenen van AGU. Fietsschoenen vormen een belangrijk onderdeel van jouw complete wielren- of mountainbike outfit. Een goede fietsschoen brengt optimaal de kracht over van jouw benen op de pedalen. Goede fietsschoenen zijn dus van essentieel belang. Een soepele pasvorm, een full-carbon of fiberglass zool en een naadloze constructie zorgen voor een significante verbetering in je fietsprestaties. Met een A-top draai sluiting of klittenband sluiting kun jij de pasvorm tot in de perfectie afstellen op jouw voeten. 

Breed assortiment wielrenschoenen

Wielrenschoenen komen in vele vormen en maten. De basis is een neutrale schoen die past bij iedere outfit en te combineren is met diverse pedaalsystemen, zoals SPD, SPD-SL maar ook andere systemen zoals Eggbeaters. Dat maakt het makkelijker om een goede keuze te maken tussen de verschillende modellen. Onze collectie bevat een selectie wielrenschoenen voor mannen en vrouwen waardoor de schoenen zowel neutraal als stijlvol zijn. Zo weet je zeker dat de schoenen onder geen enkele outfit misstaan.

Racefietsschoenen afgesteld op jouw voeten

Wij weten als geen ander dat goed passende fietsschoenen het fietsplezier enorm kunnen vergroten. Niets is vervelender dan tintelende of afgeknelde voeten tijdens het trainen. In ons assortiment vind je racefietsschoenen met een grof profiel die nauw om de voet sluiten. Dankzij de Micro SL en Velcro sluitingen kun jij de schoenen afstellen tot de gewenste stevigheid. Zo sta jij op elke singletrack of onverharde ondergrond stevig in de schoenen. De fietsschoenen van AGU zorgen ervoor dat je elke rit opnieuw beide voeten op de pedalen houdt. 

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.