Click'nGo

 

Zoals de naam al zegt: Vast klikken en gaan! Om de fietstas en daarmee iedere rit van nog meer gemak te voorzien, hebben wij een eigen bevestigingssyteem ontwikkeld: Click'nGo.

Onze productontwikkelaars hebben gebruiksgemak op nummer één gezet en zijn vanuit daar gaan ontwerpen. Het resultaat? Een premium bevestigingssysteem waarmee je de tas met één handbeweging op de fiets klikt en weer van de fiets haalt.Zo klik je de tas op je fiets

 

In de video hieronder is te zien hoe het Click'nGo systeem werkt en hoe eenvoudig de fietstas te bevestigen is op vrijwel iedere bagagedrager. 


1. Stel de haken in breedte af.
2. Draai de schroefjes aan naar de buisdikte van jouw bagagedrager.
3. Swinglock onderaan op juiste plek plaatsen

 


Onderdelen Click'nGoHet Click'nGo bevestigingssysteem bestaat uit verschillende onderdelen. Op de tas hiernaast zie je twee Railed Hooks (bevestigingshaken) die in de breedte verstelbaar zijn op de Top Rail. Aan de bovenzijde van de hooks zit een handvat waarmee de tas eenvoudig op en af de fiets te klikken is. Naast de Railed Hooks, hebben we ook de Fixed Hooks, welke niet verstelbaar zijn in de breedte. 

In het midden van de tas zit de Swinglock. Deze houdt de tas langs de zijkant van de bagagedrager op zijn plek, zodat deze niet kan gaan klapperen in de wind. Onderaan de tas zit een extra beschermrand, de Guard Rail.
Tot slot de Lockring. Dit is als het ware een slotje voor je fietstas. Het is een klein ijzeren ringetje dat aan de fietstas geschroeft kan worden, zodat de fietstas niet zomaar van de fiets kan worden meegenomen.Reserve onderdelen

Is een onderdeel van het Click'nGo systeem onverhoopt aan vervanging toe, dan zijn deze eenvoudig na te bestellen en verwisselbaar. Hieronder vind je per onderdeel de instructievideo's. 

 

Hooks / clips vervangen
Slide Rail vervangen
Swinglock vervangen
Top Rail vervangen
Bottomguard vervangen

 

 


Shop de nieuwste tassen met Click'nGo


#EVERYDAYRIDING

Gebruik #everydayriding en deel waar, wanneer en hoe jij deze dag op de fiets hebt beleefd

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.