Fietsbrillen

Fietsbrillen

Pagina
per pagina

38 producten

Pagina
per pagina

38 producten

Fietsbrillen voor iedereen

Of je nu in een woeste sprint voorbij flitst, of op je dooie akkertje door de miezerregen peddelt: AGU wielrenbrillen zijn er voor fietsers van alle niveaus. Fietsbrillen moeten in de eerste plaats praktisch zijn, maar daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat. Daarom vind je in ons assortiment niets minder dan de beste fietsbrillen. Denk bijvoorbeeld aan de koersbrillen, of onze casual zonnebrillen. Kies jij voor een praktisch model zonnebrillen op de fiets, of ga je toch liever voor een van de hippe wielrenbrillen? Bij AGU hebben we het allemaal. En meer! 

Wielrenbrillen met zorg gekozen

Want zoals jij op de fiets niet stilstaat, blijven ook wij altijd in beweging. Wij zoeken voortdurend naar betere lenzen en lichtere materialen. Zodat onze fietsbrillen elke keer comfortabeler worden, beter zicht opleveren en er nog mooier uitzien. Fietsbrillen voorkomen dat je de beslissende demarrage over het hoofd ziet door vertroebeld beeld. Maar de juiste afslag voorbijrijden, of nog erger, een paaltje in het wegdek missen met een serieuze blessure tot gevolg door slecht zicht: dat is nóg erger. Voor Mountainbikers in het bos, waar er vaak minder licht is, is een goed contrastrijk beeld nodig om alle oneffenheden in de trail perfect te zien. Ook fijn: een goede bril voor op de fiets, beschermt je tegen de felle zon. Zo beland je na een fijne ronde niet met koppijn op de bank. 

Zonnebrillen fiets bestellen  

Wil je wielrenbrillen online bestellen? Dan ben je bij AGU op de juiste plek. Bij ons is vandaag voor 18.00 uur besteld morgen in huis. Wij bieden gratis bezorging en retour bij bestellingen vanaf 25 euro én 3 jaar lang garantie op alle producten. Voor de fietsbrillen geldt dat we ze leveren inclusief een handig zakje voor extra bescherming. Plus een poetsdoekje, waarmee je de lenzen van je splinternieuwe wielrenbril gemakkelijk kunt schoonmaken. Waar wacht je nog op? Plaats je favoriete fietsbril snel in je winkelmandje. 

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.