Fluitend door de Lente

De lente neemt een sprong en met dit weer willen wij maar één ding: zo snel mogelijk de fiets op! Of het nu door de stad is, langs de bollenvelden of weilanden vol jonge dieren, wij kunnen niet wachten om lekker te fietsen. In deze blog delen we onze beste tips, waarmee jij straks fluitend de fiets op kan stappen.

#1 Bescherm je hoofd

Met de lichtgewicht, super comfortabele AGU urban Pedelec helm mag je gezien worden in het verkeer. Het ziet er niet alleen stylish uit, het beschermd ook goed. Mede dankzij de reflecterende optie, die licht van bijvoorbeeld lantaarnpalen of koplampen van een auto reflecteren waardoor je super goed zichtbaar bent. Plus: de lens aan de voorzijde beschermd extra tegen snijdende wind en insecten.

#2 Neem een laptop mee op de fiets

Wil je niet alleen boodschappen of andere dingen vervoeren maar ook een laptop? Hier hebben wij iets op bedacht. In deze waterproof AGU Shelter fietstas zit een extra beschermend laptopvak. Zo kan je alles veilig opbergen!

Met meegeleverde schouderriem draag je de tas ook makkelijk na het fietsen.

SHOP NU

#3 Vergeet je zonnebril niet!

Vooral na een lange, donkere winter zijn je ogen nog niet goed gewend aan fel zonlicht. Bescherm je ogen daarom met een zonnebril! Vooral tijdens het fietsen is dit belangrijk, omdat je naast zonlicht ook insecten tegenkomt onderweg. Neem de AGU Bold zonnebril, perfect voor iedere fietsrit!

#4 Nooit meer natte schoenen

Heeft het net geregend of is de weg nog nat? Vooral als je in de stad fietst kan dit erg vervelend zijn. Om te voorkomen dat het opspattende water je schoenen ruïneert raden wij de AGU Quick overschoen aan. Trek ze simpelweg aan over je normale schoenen, rijg het koord aan en je bent klaar voor iedere rit!

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.