Goede fiets-voornemens voor 2021

Wat een jaar! Als er iets positief te noemen is aan 2020 is dat wel dat meer mensen de fiets hebben ontdekt dan normaal het geval zal zijn. Wie kan er ook zeggen dat je het (dagelijks) fietsen hebt opgepakt in 2020? Wij willen zeker weten de nieuwe energie die we van het fietsen krijgen vasthouden en hebben wat van onze goede fiets-voornemens op een rij gezet. We zullen deze voornemens delen mét tips over hoe jij een vliegende start op dat gebied kan maken. Zodat je snel en comfortabel elke dag kan fietsen en het nieuwe jaar fris kan starten!

Goede voornemen #1: Op de fiets naar het werk

Als het aan ons ligt is reizen met het openbaar vervoer zó 2020. Dus pak je fiets, stap de deur uit, fiets op en start je dag actief! Om te voorkomen dat je na een koude januari morgen half bevroren rond fietst helpt het om een goede keuze te maken qua winterjas. Bijvoorbeeld met het verwarmde AGU Heated Jack met LED verlichting. Deze jas heeft een geïntegreerd verwarming systeem dat in drie verschillende verwarmingsniveaus in te stellen is. De batterij gaat zelfs tot zes uur mee! Dus: ‘het is te koud om te fietsen’ als excuus gebruiken lukt niet meer! Dankzij de LED-verlichting strip op de achterzijde ben je gelijk beter zichtbaar in het verkeer. Een win-win situatie en goede start van het nieuwe jaar.

SHOP NU

Ben je op zoek naar een eleganter alternatief voor jouw dagelijkse fiets ritten? Dan is de wind- en waterdichte AGU Clean jas JOUW perfecte winterjas! De AGU Clean combineert een tijdloos design met slimme details om jou zo comfortabel mogelijk op elke bestemming te krijgen.

Goede voornemen #2: Stap vaker op de fiets voor alledaagse dingen

Of het nu gaat om boodschappen doen, een pakket afgeven, je bespaart niet alleen tijd maar ook gedoe door op de fiets te stappen. Niet lang zoeken naar een parkeerplek, geen files, lekker in de frisse buitenlucht en je bent ook gelijk in beweging. De meeste boodschappen passen in je fietstassen, zoals de AGU Shelter Clean waterdichte fietstas. Deze tas is beschikbaar in verschillende kleuren en maten, zodat er altijd wel één bij jou past. Makkelijk op de fiets te zetten en met de schouderband ook naast de fiets makkelijk mee te dragen als je de fiets af stapt.

Goede voornemen #3: Meer sporten in de buitenlucht

In 2020, realiseerden we dat sport, vooral in de buitenlucht, de beste manier is om ons hoofd leeg te maken. Even relaxen in de natuur. Voor het nieuwe jaar is dit niet anders. Sterker nog, we willen het graag vaker doen. Het liefst op de fiets.

SHOP NU

Laten we eerlijk zijn: als het regent -helaas vaker dan we willen in Nederland- is het soms moeilijk om motivatie te vinden om de fiets op te stappen. Precies daarom hebben we de AGU SEQ jas in het assortiment opgenomen. Dit jack is een echte parel in de collectie: een combinatie tussen een regenjas en poncho! De praktische functie en stylish look maken de SEQ perfect voor iedere dagelijkse fietstocht – wat het weer ook is!

Goede voornemen #4: Draag altijd een helm!

Gezondheid is ons grootste voorrecht. Daarom moeten we onszelf altijd zo goed mogelijk beschermen. Als het neerkomt op het fietsen dan moeten we vooral ons hoofd gebruiken en ons hoofd beschermen. Zoek je een aerodynamische helm voor snelle wielertochten? Dan is de Strato Hi-vis helm iets voor jou. Met 240 gram een lichtgewicht helm met 20 ventilatie openingen en een verbeterde zichtbaarheid in het donker. Bekijk hier alle race helmen.

SHOP NU

Voor dagelijkse ritten adviseren we een helm met geïntegreerde verlichting, zoals de Cit-E LED helm voor een nog betere zichtbaarheid in het verkeer.

SHOP NU

Goede voornemen #5: Lever jouw bijdrage voor het milieu

Fietsen is zonder twijfel één van de meest duurzame manieren van transport. Wist je dat de AGU Greensphere collectie bestaat uit producten die gemaakt zijn van 100% gerecycled Polyester, afkomstig van gerecyclede PET-flessen? Neem de AGU DWR fietstas. Deze water afstotende fietstas is verkrijgbaar in fantastische kleuren, zoals zonnig geel en donker turquoise!

SHOP NU

Doe jij mee met ons mee en maak je 2021 met het fietsen ook een actief, milieuvriendelijk en sportief nieuw jaar?

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.