In Elke Vezel

Topsport is 10 uit 10 halen. Alles moet kloppen, alles moet perfect zijn. Alles waar je invloed op kunt hebben moet in orde zijn, tot in de kleinste details. Waar het Team wetenschap maakt van elke gram, watt, millimeter, kilocalorie of koolhydraat, kijken wij met hen naar elk stiksel, elke naad en zoeken we de perfectie, tot in elke vezel.

We meten, maken, testen, passen en passen door en optimaliseren. Op zoek naar weer die paar milliseconden die onze renners dichter bij de overwinning brengt. Met doorzettingsvermogen, discipline, en samen met partners als de Technische Universiteit Eindhoven. Ook de nieuwe wielershirt en koersbroek die speciaal voor de Tour de France werd ontwikkeld, ging door die molen totdat we elke renner hun op maat gemaakte set konden overhandigen.


De Rapid Rebel

Omdat het reguliere Team Jumbo-Visma shirt te geel is ontwikkelden we samen met Team Jumbo-Visma een speciaal wielershirt. We maakten drie nieuwe designs en waarop door fans gestemd kon worden. Het winnende ontwerp, De Rapid Rebel werd in productie genomen en duizenden fans bestelden het shirt in de pre-sale. Met hun naam op de shirts van de renners, fietsen deze fans letterlijk mee met  hun helden.


TEAM JUMBO-VISMA SHOPTHE HEAT, THE COLD & THE RAIN

Dat eerste moment waarop je weer met korte mouwen kunt rijden. Toch kan het voorjaar heel onvoorspelbaar zijn.

Kleding die helpt je lichaamstemperatuur te reguleren is essentieel, vooral op hete zomerdagen in de bergen.

Wind, regen, sneeuw, snijdende kou, met de juiste voorzorgsmaatregelen kan je de elementen trotseren.

Er zijn maar weinig fietsers die graag in de regen rijden. Toch kan je ook op regenachtige dagen volop genieten.


NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.