MIX & MATCH JE OUTFIT MET GAVE ACCESSOIRES

In onze vorige blogs kon je lezen hoe je warm deze winter door fietst met en warme handen. In deze blog laten we je zien hoe je je winter outfit een upgrade kan geven/helemaal af kan maken met opvallende accessoires.

In onze collectie vind je een uitgebreide lijn accessoires die horen bij de Essentials en Trend collectie, maar die je natuurlijk naar hartenlust kan mixen en matchen met alle outfits uit onze collectie . De opvallende sokken en cols zijn gemaakt van technische garen die voor een optimale thermo-regulerende werking en vochtafvoer zorgen en daardoor perfect zijn voor een mooie winterrit.

SOKKEN

Onze sokken zijn niet zomaar sokken. Door een combinatie van verschillende garen houden ze je voeten droog en warm. Daarnaast hebben de sokken een dunner bovendek, wat ervoor zorgt dat je voeten overtollig vocht en warmte ook weer kwijt kunnen.

Mix and match de Amaze Jersey met de blauwe Amaze sokken.

COL FLEECE

Om je outfit helemaal af te maken, kies je voor een met fleece gevoerde warme col. Het fleece stuk en de katoenen stof in opvallende print, zijn zo aan elkaar bevestigd, dat je hem op veel verschillende manieren kan dragen.

Mix and match de Velo Love Jersey met de zwarte en subtiel Velo Love col.

HEADBAND

Naast een set gave sokken, zijn er ook headbands die matchen met de outfits uit onze collectie. De hoofdbanden zijn gemaakt van comfort fleece, die je oren en je voorhoofd goed beschermt en lekker warm houdt.

Mix and match de Velo Love jersey met de rode Velo Love headband.

CADEAU IDEEEN

Door de leuke prijzen zijn onze accessoires ook leuk om cadeau te geven, aan iemand anders, of gewoon aan jezelf ;)

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.