DE EXCLUSIEVE EN PERSOONLIJKE "PRIMOŽ ROGLIČ SIGNATURE CYCLING KIT"

Samen met Primož Roglič ontwikkelden we een unieke en persoonlijke "Primož Roglič Signature Cycling Kit". De set bestaat uit een wielrershirt en koersbroek waarvan het ontwerp geïnspireerd is op het leven en de persoonlijke waardes van Primož Roglič. Niet alleen opvallend mooi, maar met de premium kwaliteit van onze top collecties ook nog eens opvallend goed.

"We wilden iets anders maken, iets dat opvalt. Dat uiting geeft aan wie ik ben."

Primož Roglič  • Gemaakt van dezelfde absolute premium materialen als het shirt waar Primož de Tour mee rijdt!
  • De zeer dunne Giro Mesh stof en Smart Temp technologie zorgen dat je extra koel blijft op echte warme dagen.
  • Dit fietsshirt valt als een tweede huid om het lichaam door de slim fit pasvorm. Siliconen grippers aan de onderzijde zorgen ervoor dat het shirt niet verschuift tijdens het fietsen.

Een opvallend fietsshirt, dat op verschillende manieren het verhaal van Primoz vertelt. Een absolute must-have voor deze zomer!


  • Gemaakt van dezelfde materialen en met dezelfde Red 120 zeem waar Primož de Tour mee rijdt.
  • Dankzij de Coldblack technologie wordt 80% van de door de zon uitgestraalde warmte gereflecteerd. Hierdoor warmt de stof voelbaar minder op door de zon.
  • Aan de onderzijde van de broek zorgt een Lycra band ervoor dat de broekspijpen niet verschuiven tijdens het fietsen.

Een opvallende fietsbroek die, samen met het shirt, op verschillende manieren het verhaal van Primoz vertelt. Een absolute must-have voor deze zomer!

Symbolen van een topsportleven

Met Primož overlegden we over welke elementen uit zijn leven hij graag in het shirt terug wilde zien. Zo is zijn persoonlijke logo zichtbaar en is er een schansspringer te zien, een verwijzing naar zijn topsportleven voor het wielrennen. Maar ook de leeuw, die voor Roglič symbool staat voor knokken voor wat je wilt, en een hart, want “als je alles wat je doet, vanuit je hart doet, dan is het goed.” Tot slot verwijst de goudkleur in het shirt naar de Velo D’Or die Roglič in 2020 won.

"In alles wat je doet, als je het vanuit je hart doet, dan is het goed.”

“Je probeert altijd te vechten als een leeuw."

De skispringer, eerbetoon aan Primož' vorige topsportleven.

Het "PR" logo van Primoz' eigen bedrijf.


EVERYDAYRIDING DAG #128 - PRIMOŽ ROGLIČ

Primož Roglič is een wielrenner die eigenlijk geen introductie nodig heeft. Er is al zoveel bekend over zijn ongelooflijke resultaten, zijn tegenslagen en uitdagingen, zijn trainingsregime, zijn sportieve doelen en zijn carrière. Maar in het gesprek dat we met hem hebben, leren we veel meer over wat de persoon Primož Roglič echt drijft. 

 NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.