DE EXCLUSIEVE EN PERSOONLIJKE "PRIMOŽ ROGLIČ SIGNATURE CYCLING KIT"

COMING SOON!

De verkoop van de "Primož Roglič Signature Cycling Kit" begint voor de start van de Tour de France en dit moment wil je niet missen! We verwachten een run op de kit. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de sale? Schrijf je dan in voor de AGU nieuwsbrief! Zo kunnen we je direct laten weten wanneer de verkoop start.

Als eerste de primeur in je inbox ontvangen? Abonneer op onze nieuwsbrief.

"We wilden iets anders maken, iets dat opvalt, iets cools dat uitdrukt wie ik ben". Dit zijn de woorden van Primož Roglič zelf. Als fietskledingbedrijf hadden we ons geen grotere uitdaging kunnen voorstellen; het creëren van een "signature cycling kit" voor een van de beste wielrenners ter wereld op dit moment. Het resultaat is een opvallend en gedurfd ontwerp, gemaakt in nauwe samenwerking met en input van Primož. En dat in premium kwaliteit. Onnodig te zeggen dat we erg trots zijn op het resultaat. Een heel gaaf tenue met een wielershirt en koersbroek, die op verschillende manieren het verhaal van Primož vertelt. Met aandacht voor belangrijke gebeurtenissen in zijn leven, de waarden die hij uitdraagt en de Sloveense cultuur die hij vertegenwoordigt.


"We wilden iets anders maken, iets dat opvalt. Dat uiting geeft aan wie ik ben".
Primož Roglič.

Met Primož overlegden we over welke elementen uit zijn leven hij graag in het shirt terug wilde zien. Zo is zijn persoonlijke logo zichtbaar en is er een schansspringer te zien, een verwijzing naar zijn topsportleven voor het wielrennen. Maar ook de leeuw, die voor Roglič symbool staat voor knokken voor wat je wilt, en een hart “Als je alles wat je doet, vanuit je hart doet, dan is het goed.” Tot slot verwijst de goudkleur in het shirt naar de Velo D’Or die Roglič in 2020 won..


"In alles wat je doet, als je het vanuit je hart doet, dan is het goed.”

“Je probeert altijd te vechten als een leeuw."

De skispringer, eerbetoon aan Primož' vorige topsport leven.

Het "PR" logo van Primoz' eigen bedrijf.


NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.