TEAM VISMA | LEASE A BIKE STORIES

AGU is trots kleding partner van Team Visma | Lease a Bike. AGU heeft een rijke historie in de topsport. Van de overwinningen tijdens Parijs-Roubaix met de legendarische Panasonic-formatie, naar een vruchtbaar opleidingstraject met de succesvolle Rabobank-wielerploeg. Een mooi verleden op het hoogste wielerniveau. Na deze succes jaren zijn wij weer verbonden aan een WorldTour-ploeg. Voor de renners van Team Visma | Lease a Bike ontwikkelt AGU kleding die de sporters op hoogste niveau helpen bij de strijd tegen de elementen. Op de top van de 2365-meter hoge Val Thorens, tijdens de regen, zinderende hitte of sneeuw. Wij garanderen de ideale kit voor alle omstandigheden, 365 dagen in het jaar.

Door de nauwe samenwerking met Team Visma | Lease a Bike ontvangen wij uitgebreid en specifieke feedback van de renners. Dit daagt ons uit om een constante ontwikkeling door te voeren in onze producten. Elk item uit de collectie is zo doorontwikkeld dat het de renners in staat stelt optimaal te presteren in alle weersituaties. Van een thermoregulerend jack voor training in de kou tot een jersey met actief koelende materialen voor in de brandende zon tijdens de Tour. Wij gaan voor het hoogst haalbare en stellen, net zoals topsporters, zeer hoge eisen aan onze producten. Immers, vandaag de dag bepalen duizendsten van een seconde of een atleet op of naast het podium staat. Door samen te werken met Primož Roglič, Steven Kruijswijk, Tony Martin en Wout van Aert en het hele team kunnen wij onze kleding doorontwikkelen naar het hoogst haalbare niveau. Ons doel is om de renners te ontzorgen, zodat zij zich kunnen concentreren op hun prestaties.


THE BEST KIT POSSIBLE


THE HEAT, THE COLD & THE RAIN

Dat eerste moment waarop je weer met korte mouwen kunt rijden. Toch kan het voorjaar heel onvoorspelbaar zijn.

Kleding die helpt je lichaamstemperatuur te reguleren is essentieel, vooral op hete zomerdagen in de bergen.

Wind, regen, sneeuw, snijdende kou, met de juiste voorzorgsmaatregelen kan je de elementen trotseren.

Er zijn maar weinig fietsers die graag in de regen rijden. Toch kan je ook op regenachtige dagen volop genieten.


NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.