VENTURE TOUR KLEDING

Het gevoel van vrijheid dat toeren biedt is onvergelijkbaar met al het anderen. Het hoeft niet allemaal snel, het gaat juist om verkennen, kijken en ontdekken. Je gaat dagen achtereen op pad, van plek naar plek. Alles wat je nodig hebt, heb je bij je. Goede kleding voor op de fiets, op je kampeerplek of in dat mooie stadje dat hebt ontdekt. En dat alles veilig en droog weggeborgen in je fietstassen. Yes! Je kunt overal heen, je kunt alles aan. 

DE VENTURE COLLECTIE


VENTURE TOUR HIGHLIGHTS

Natuurlijk zijn we trots op onze gehele collectie, die alles biedt wat je als tour fietser nodigt hebt en ook nog in het dagelijks leven heerlijk draagt. Comfortabele, functionele stoffen die ademen bij inspanning en warmte bieden als je het nodig hebt.  Maar een paar items springen er echt uit als het gaat om stijl, kwaliteit en functionaliteit.FUSE BODY

De Venture body is een opvallend, maar toch stijlvolle aanvulling op je fiets garderobe. Het ziet er niet alleen erg mooi uit, maar levert net dat beetje extra warmte als je het nodig hebt. De body zit goed om je lijf, draagt comfortbale ne heeft handige zakken voor je telefoon of portomonee. Je kunt het de hele dag dragen natuurlijk, of je stopt het makkelijk weg als je het niet nodig hebt. Voor lange dagen onderweg.
VENTURE TOUR HIGHLIGHTS

Natuurlijk zijn we trots op onze gehele collectie, die alles biedt wat je als tour fietser nodigt hebt en ook nog in het dagelijks leven heerlijk draagt. Comfortabele, functionele stoffen die ademen bij inspanning en warmte bieden als je het nodig hebt.  Maar een paar items springen er echt uit als het gaat om stijl, kwaliteit en functionaliteit.FLANNEL FIETSSHIRT

Een shirt dat er fraai uitziet, en ook nog eens heel geschikt is om in te fietsen. Onze flannel is gemaakt van hoogwaardige merinowool dat heel goed ademt, zodat je lichaam niet te warm wordt of als je zweet het shirt te nat. Daarnaast is het licht rekbaar waardoor je alle bewegingsvrijheid op de fiets voelt die je nodig hebt. De look van een klassieke flannel, met de techniciteit van de modernste functionele shirts.
Performance Long Sleeve

Een goede basis laag die comfortabel zit maar ook goed ademt en zweet afvoert is fundamenteel belangrijk voor een fijne dag op de fiets. Onze Performance Long Sleeve heeft het comfort van een katoenen shirt, maar door de slimme mix aan materialen houdt het je huid droog van zweet en precies warm genoeg.
Performance Long Sleeve

Een goede basis laag die comfortabel zit maar ook goed ademt en zweet afvoert is fundamenteel belangrijk voor een fijne dag op de fiets. Onze Performance Long Sleeve heeft het comfort van een katoenen shirt, maar door de slimme mix aan materialen houdt het je huid droog van zweet en precies warm genoeg.
FLEECE SWEATER

En als het dan wat frisser wordt hebben we de Venture Fleece. Gemaakt van gerecylced materiaal, hoogademend met een hele comfortabele feel. Een stijlvolle sweater met getailleerde fit die je niet alleen op de fiets kunt dragen, maar zeker aan het einde van de rit, nog nagenietend met een biertje en natuurlijk ook in het dagelijks leven.

 

COMING SOON


FLEECE SWEATER


FIETSTASSEN

Op reis wil je je spullen veilig, droog en goed  mee kunnen nemen. Onze Shelter fietstassen zijn ruim, robuust en volledig waterdicht. De kleinere maat is perfect voor voorop de fiets en de groottste achterop. Ze laten zich ook goed combineren met tassen uit onze Venture lijn, zoals de Seat-Pack die weer wat extra bagage ruimte biedt boven het wiel. Alle tassen zijn gemaakt van volledig gerecycled materiaal.
FIETSTASSEN

Op reis wil je je spullen veilig, droog en goed mee kunnen nemen. Onze Shelter fietstassen zijn ruim, robuust en volledig waterdicht. De kleinere maat is perfect voor voorop de fiets en de groottste achter. Ze laten zich ook goed combineren met tassen uit onze Venture lijn, zoals de Seat-Pack die weer wat extra bagage ruimte biedt boven het wiel. Alle tassen zijn gemaakt van volledig gerecycled materiaal.
Het Hele jaar door

Onze Venture-collectie houdt je koel en comfortabel in de zomer, warm en droog in de herfst en winter en zorgt ervoor dat je er het hele jaar door goed uitziet. Omdat elke dag een avontuur kan zijn.

Gewoon je fiets pakken, je goede spullen aan doen, en gaan!


EXPAND

YOUR HORIZON

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.