Speed Pedelec

per pagina

1 product

per pagina

1 product

Op hoge snelheid met speed pedelec helmen

Met een speed pedelec haal je wel een snelheid van 45 km/u. Een gecertificeerde helm voor de speed pedelec is op zo’n hoge snelheid niet alleen een noodzakelijk kwaad, het is ook nog eens verplicht. De fietshelmen van AGU voldoen aan de wettelijke NTA 8776 norm en behalen zeer hoge prestaties wat betreft looks, gebruiksgemak en functionaliteit. Wil jij een helm die comfortabel zit én er stijlvol uitziet? Dan ben je bij AGU aan het juiste adres.

Een comfortabele helm voor speed pedelec

Wij hebben een ruim assortiment helmen. Verkrijgbaar in verschillende maten. De juiste maat is van groot belang zodat deze stevig op je hoofd blijft zitten. Je kunt  de speed pedelec helmen ook gemakkelijk verstellen. Met behulp van het Direct-Dial system stel je de binnenring eenvoudig in op de juiste hoofdmaat. Zo maak je de helm helemaal passend voor jouw hoofd. De helmen zijn gemaakt met het in-mold proces. Hierbij wordt door de fabrikant het dempingmateriaal in de buitenschaal gespoten. Dat levert een sterkere en lichtere constructie op. Het aerodynamische design zorgt ervoor dat nauwelijks last heb van weerstand van wind of lucht. Zo kun jij op de speed pedelec met gemak 45 km/u fietsen.

Speed pedelec helmen voor meerdere buitensporten

Onze speed pedelec helmen kun je niet alleen opzetten als je aan het forenzen bent, maar ook tijdens een rondje op de racefiets. Ze bieden ook goede bescherming bij het longboarden of skeeleren. Dat maakt deze helmen multifunctioneel. Zo kun je veilig en comfortabel diverse buitensporten beoefenen. Ga jij voor een donkere helm met een stijlvolle look of kies je de fluorescerende helm om een flitsende indruk te maken? Met dat laatste model sla je ook nog eens twee vliegen in één klap. Wat zo val je extra op wanneer je in het donker of de schemering op pad bent.

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.