ARM-EN BEENSTUKKEN

per pagina

7 producten

per pagina

7 producten

Arm- en beenstukken wielrennen

Tijdens de eerste kilometers van een fietstocht zijn de spieren nog niet goed opgewarmd. De kou slaat op de armen en benen en het is dan vaak een kwestie van even doorbijten. Dat kan ook anders. Speciaal om ook in de eerste kilometers al lekker te kunnen bewegen, zijn de arm- en beenstukken wielrennen ontwikkeld. Tijdens een snelle afdeling of tijdens frisse zomerdag: beenstukken racefietsen zorgen ervoor dat je geen last hebt van de gure wind. Ontdek de mogelijkheden met arm- en beenstukken voor racefietsen op AGU. 

Hou het warm met beenstukken wielrennen

Beenstukken racefietsen zijn een ideale aanvulling op je wielergarderobe. Het voordeel van beenstukken wielrennen is dat je veel flexibeler bent in je kledingkeuze. Vertrek 's ochtends in de kou en wordt het gedurende de dag warmer? Dan kun je met een lange broek beginnen en in een korte broek eindigen. Andersom is ook het geval: wordt het gedurende de dag juist kouder? Dan trek je snel en makkelijk je kniestukken racefiets aan, zodat je benen op temperatuur blijven. Beenstukken  wielrennen zijn compact genoeg om achterin je fietsshirt mee te nemen. Vooral tijdens de herfst en in het vroege voorjaar handig. Want zo pas je je kleding snel aan op de buitentemperatuur. 

Van korte naar lange mouwen met armstukken racefiets

Net zoals beenstukken zijn armstukken wielrennen onmisbaar in de lente of herfst. Een paar armstukken houden je armen warm op frisse lenteochtenden of winderige herfstdagen. Handige siliconen grippers zorgen ervoor dat ze niet naar boven of beneden zakken. Ze zijn – evenals de beenstukken – gemaakt van isolerend, vochtafvoerend en waterafstotend materiaal. Ook zijn alle modellen voorzien van reflecterende details. Zodat je tijdens een regenbui of donkere dagen nog steeds goed zichtbaar bent. Klein en compact op te bergen in je achterzak, maar groot in zijn functionaliteit. Zo kun jij heel het jaar door zonder kou te lijden toch doorfietsen in een korte broek en shirt.

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.