Fietskleding

Nieuw: Fall/Winter 2020

NIEUWE COLLECTIE HEREN

NIEUWE COLLECTIE DAMES

Accessoires

 1. Stripe Fietsshirt Lange Mouwen Trend Heren
  Slechts € 90,00
  In 2 kleuren
 2. Solid Thermojack Trend Heren
  Slechts € 130,00
  In 2 kleuren
 3. Solid Thermojack Trend Dames
  Slechts € 130,00
  In 2 kleuren
 4. Merino Fietsshirt Lange Mouwen Six6 Dames
  Slechts € 150,00
  In 2 kleuren
 5. Classic Fietsshirt Lange Mouwen Six6 Heren
  Slechts € 100,00
  In 3 kleuren
 6. Classic Fietsshirt Lange Mouwen Six6 Dames
  Slechts € 100,00
  In 3 kleuren
 7. Polartec Alpha Thermojack Six6 Dames
  Slechts € 219,00
  In 2 kleuren
 8. Polartec Alpha Thermojack Six6 Heren
  Slechts € 219,00
  In 1 kleuren
 9. Everyday Thermoshirt Lange Mouwen Essential
  Slechts € 40,00
  In 2 kleuren
 10. Everyday Thermoshirt Korte Mouwen Essential
  Slechts € 35,00
  In 2 kleuren
 11. Everyday Mouwloos Thermoshirt Essential
  Slechts € 30,00
  In 2 kleuren
 12. R910 Road Schoenen
  Slechts € 160,00
 13. R610 Road Schoenen
  Slechts € 110,00
 14. M610 MTB Schoenen
  Slechts € 110,00
 15. M810 MTB Schoenen
  Slechts € 160,00
 16. M410 MTB Schoenen
  Slechts € 75,00
per pagina

298 producten

Bestand zijn tegen ieder weertype én flitsend voor de dag komen op de fiets: AGU denkt overal aan. Een lekker voorjaarszonnetje of een hagelbui in de winter, voor alle weersomstandigheden heeft de fietskleding van AGU een oplossing. Met innovatieve materialen die zich in de praktijk al hebben bewezen, een fijne snit en wielervriendelijke, warme stoffen om nóg harder te fietsen. Zodat ook jij de beste, de snelste of de mooiste kunt zijn in AGU-fietskleding.

Twijfel je over de juiste maat? Check de maattabel »

De Essential-collectie
De Essential-collectie van AGU vormt de basis van je fietskleding, of je nu begint met fietsen of een ervaren renner bent. De producten zijn betaalbaar, stijlvast, gemaakt van de beste stoffen met hoogwaardige zemen en vochtafdrijvende materialen. De collectie biedt een complete fietsoutfit: van onderkleding, shirts, jassen en broeken tot essentiële accessoires als helm, schoenen en handschoenen.

Bekijk de Essential-collectie »

De Trend-collectie
De Trend-collectie is een modieuze lijn waar uitgesproken graphics en afwijkende kleuren de boventoon voeren. Moderne designs worden gecombineerd met technische kwaliteiten, waardoor high-level fietskleding ontstaat. De Trend-collectie wordt geproduceerd in Europa, voornamelijk met exclusieve Italiaanse en Spaanse stoffen en materialen.

Bekijk de Trend-collectie »

De Six6-collectie
Kom onderscheidend en stijlvol voor de dag met de Six6-collectie. Deze collectie refereert aan het geboortejaar van AGU, 1966. Met de designelementen van het bekende Panasonictenue, de diagonalen, de strepen op de schouder, het kleurgebruik en verschillend gekleurde mouwen slaat de Six6-collectie een brug naar het verleden. Deze fietskleding wordt volledig geproduceerd in Italië, de bakermat.

Bekijk de Six6-collectie »

De Premium-collectie
De Premium-lijn is speciaal ontwikkeld voor renners die gaan voor hoogwaardig design en de allerbeste materialen. De geweven Italiaanse stof is stretchy, lichtgewicht en waterafstotend zonder aan ademend vermogen in te leveren. De Premium-collectie is qua snit ontwikkeld met een voorgevormde fit op de fietshouding voor een comfortabele ‘racehouding’. In combinatie met een laag gewicht, minder stiknaden, technische lasercut ventilatieopeningen en het gebruik van de beste zemen biedt de Premium-collectie daarmee de perfecte outfit voor de meest veeleisende fietser. De collectie bevat bovendien producten die qua pasvorm specifiek ontworpen zijn voor vrouwen.

Bekijk de Premium-collectie »