Armstukken

Armstukken

Geen producten gevonden voor deze selectie.

AGU Armstukken

Armstukken mogen niet in je wieleroutfit ontbreken. Ze zorgen ervoor dat je armen ook al in de eerste kilometers van je fietstocht goed warm blijven. Zo kun je lekker bewegen en heb je zelfs tijdens een een frisse zomeravond of koude herfstochtend geen last van de gure wind. Zelf ontdekken wat armwarmers voor je kunnen betekenen? Bekijk alle armstukken om mee te wielrennen op AGU.com en bestel direct een passend exemplaar online. 

Van korte naar lange mouwen met armstukken 

Vertrek je ‘s ochtends in de kou en wordt het gedurende de dag steeds warmer? Of vertrek je in de namiddag en koelt het snel af zodra de zon onder is? Dan zijn armstukken de ideale oplossing. Zo kun je eenvoudig van korte naar lange mouwen - en andersom. Op deze manier houd je je armen goed op temperatuur en kun je optimaal presteren. Met armwarmers voor het wielrennen hoef je nooit meer door te bijten op de momenten dat het wat kouder is. Je past je wieleroutfit in een handomdraai aan aan de buitentemperatuur. Zo kun jij heel het jaar door blijven fietsen in een korte broek en shirt.  

Armwarmers voor het wielrennen van de hoogste kwaliteit

De armstukken van AGU zijn van de hoogste kwaliteit en voorzien van handige details. Denk daarbij aan siliconen grippers, die ervoor zorgen dat ze niet naar boven of beneden zakken, maar goed blijven zitten. Maar denk zeker ook aan isolerend, vochtafvoerend en waterafstotend materiaal. Daarmee beschermen de armstukken je tegen de kou en regen. Verder zijn veel van onze armwarmers voorzien van reflecterende details. Zodat je ook tijdens een regenbui of donkere dagen nog steeds goed zichtbaar bent. Ook fijn: de armstukken zijn klein en compact. Daardoor kun je ze prima opbergen in je achterzak. Of bijvoorbeeld in een klein fietstasje aan je frame. 

Meer dan alleen armstukken voor het wielrennen

Armstukken zijn een aanwinst in je uitrusting voor het wielrennen. Maar met alleen armwarmers voor het wielrennen ben je er natuurlijk nog niet. Van belang is vooral dat je de juiste fietskleding tot je beschikking hebt. Van een fijn fietsshirt tot een comfortabel bibshort en van een stevige helm tot een goede bril. Wist je trouwens dat we naast armstukken ook beenstukken in ons assortiment hebben? Die dienen eigenlijk hetzelfde doel: jouw korte wielerkleding lang maken voor een frisse start of finale van de rit. Ontdek de mogelijkheden voor armstukken en meer op onze website en maak zo je outfit voor het wielrennen compleet.

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.