Fietsen zit in ons bloed. AGU stimuleert iedereen om meer te fietsen. Het is datgene waar we bij AGU iedere dag aan werken. Dit doen we al ruim 50 jaar. We zijn een merk met stevige Nederlandse roots. Fietsen zit daarmee in ons DNA. Dat is de reden waarom we, door middel van een uitgebreide lijn kleding en accessoires, alle fietsers de middelen willen bieden om het hele jaar door te genieten op het zadel. Op elke afstand, in alle condities, over alle wegen en op elke fiets. Met in de hoofdrol al die helden voor wie we er zijn; de fietsers.

We zeggen niet dat je elke dag moet fietsen, we beloven wel dat het met onze producten kan. Wij maken de kleding, de tassen en de accessoires die eventuele drempels wegnemen. Die ervoor zorgen dat je stijlvol en fijn op de fiets zit. Onderweg naar school, werk of de top van de Alpe d’Huez. Ongeacht het weer, je eigen ervaring en de omstandigheden.

Vier collecties

Het aanbod van de AGU wielerkleding is verdeeld in vier kenmerkende collecties, waar elke veeleisende renner iets van zijn of haar gading zal vinden. Of je nu op zoek bent naar een essentiële basisuitrusting voor een aantrekkelijke prijs, of een eigenzinnige outfit die uitblinkt in finesse en stijl, in ieder geval kunnen wij je voorzien van de juiste producten. Van een tijdloos, modern shirt met een knipoog naar een rijk verleden tot het allerbeste compromisloze racepak voor de professionals, bij AGU vind je het.

Fietskleding voor elke dag

Daarnaast brengen we onze expertise uit het profpeloton nu ook naar de stadse omgeving met een geavanceerde en zeer functionele lijn regenkleding, compleet met een breed aanbod tassen voor dagelijks gebruik. Hiermee garanderen we iedere fietser de vrijheid om het beste uit hun fiets te halen, elke dag weer. Zonder afleidingen, zonder zorgen. In elke weersomstandigheid en over elke weg. Het hele jaar door.

Fietsen en duurzaamheid

Wij geloven dat fietsen een sleutelrol kan hebben in tegengaan van klimaatverandering. Met de verdere verstedelijking kan fietsen een grote bijdrage leveren aan het terugbrengen van CO2-uitstoot maar ook aan het leefbaar houden van steden. AGU stimuleert je daarom vaker te fietsen om gezond te blijven en zo bij te dragen aan een schonere wereld. Lees hier meer over onze Duurzame Reis.

 

 

#EVERYDAYRIDING

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.