FIETSSOKKEN

per pagina

20 producten

per pagina

20 producten

Fietssokken kopen?

Fietsstokken zijn het een ondergeschoven kindje binnen het wielrennen. Maar je voeten verdienen wel wat aandacht en liefde. Ze staan immers elke keer voor jou op de pedalen. Als je ooit een lange dag in hete of koude omstandigheden hebt gefietst, dan weet je hoe vervelend oververhitte of koude voeten kunnen zijn. Goede fietssokken voor in de winter houden je voeten warm zonder dat ze gaan zweten. In de zomer houden actief koelende sokken jouw voeten droog en geventileerd. De sportsokken van AGU zijn speciaal ontworpen om jou zoveel mogelijk comfort te bezorgen. Hierdoor heb je altijd dé perfecte fietssok.

De fietssokken van AGU zijn in elk seizoen comfortabel

AGU heeft een breed aanbod van verschillende racefiets sokken voor elk seizoen. Lage fietssokken in de zomer en hoge modellen voor in de winter. Met sportsokken houd jij in de zomers je voeten koel en in de winter voorkom je bibberende tenen. Word je overvallen in door een fikse regenbui? Met onze waterdichte sokken houden je voeten het wel droog tijdens een flinke regenbui. Het waterdichte membraan houdt het water buiten terwijl de zachte stof volop draagcomfort biedt en bovendien nare geurtjes voorkomt. 

Alle sportsokken in onze collectie bieden optimale ventilatie en goede ondersteuning. Sommige sokken zorgen voor extra ventilatie onder de voorvoet, terwijl andere sportsokken extra bescherming  geven rond de achillespees. Je kunt kiezen uit sportsokken met schokabsorberende hiel en tenen. Met ventilerende inzet en met een speciale pasvorm voor linker- en rechtervoet.

Racefiets sokken: wit, zwart of met een vrolijk design 

De tijd dat je alleen kon kiezen uit witte sportsokken is voorbij. Laat jouw voeten de hoofdrol spelen met racefiets sokken met een grappig design. Draag je liever sokken die matchen met je overige fietskleding? Ook dat is mogelijk. De fietssokken houden jouw voeten droog en warm. Wil je zeker weten dat je geen natte voeten krijgt tijdens het fietsen? Schaf dan ook een setje overschoenen aan.

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.